Sinterklaasintocht

sinterklaas

Intocht Sinterklaas in Koedijk

Bewonersonderneming De Rietschoot organiseert samen met speeltuinvereniging ‘De Jeugdhoek, toneelvereniging ‘De Roos’ en wijkcentrum Daalmeer de intocht van Sinterklaas in Koedijk.

Op zondag 13 november, rond 13.00 uur, komt de Sint samen met zijn Zwarte Pieten aan bij de molen De Gouden Engel. Rondom de molen is het terrein verhard en kunnen alle kinderen een goed plekje vinden om Sinterklaas welkom te heten. Na aankomst wordt de tocht met de koets via de Saskerstraat voortgezet naar De Rietschoot, waar de Sint rond 13.45 uur zal aankomen. Muziekverenigingen Aurora, Caecilia en drumband Da Capo zullen het gebeuren muzikaal omlijsten. Presentatie/verslaggeving van de intocht wordt verzorgd door Rob Mooij.

Voor de jongste kinderen is er een groot feest in de sportzaal van De Rietschoot en dit begint om 14.00 uur en duurt tot ongeveer 15.00 uur. Voor de oudere kinderen wordt om 14.00 uur het toneelstuk ‘Een koekje van eigen deeg’ opgevoerd door De Roos.

De voorverkoop voor het Sinterklaasfeest en de toneelvoorstelling start in Speeltuin de Jeugdhoek op dinsdagavond 8 november en donderdagavond 10 november van 19.00 tot 20.00 uur. Toegangsprijs voor het Sinterklaasfeest voor speeltuinleden € 2,00 voor niet-leden € 2,50. Ouders die het Sinterklaasfeest willen bijwonen dienen ook een toegangskaartje te kopen à € 3,00. Vanaf maandag 7 november zijn de kaarten voor het Sinterklaasfeest ook in De Rietschoot tijdens de openingstijden te koop.

Vanwege veiligheidsvoorschriften is er een maximum aantal kaarten beschikbaar. Indien alle kaarten zijn verkocht, dan is de zaal vol en worden er geen kinderen en/of ouders meer toegelaten. Voorkom teleurstelling op de dag zelf en haal uw toegangskaarten op tijd.

Kijk voor meer informatie op Speeltuindejeugdhoek of op Wijkcentrumdaalmeer

Wanneer: 13 november 2016
Tijd:          Aankomst: 13:00 uur | Start feest: 14:00
Waar:       Sporthal De Rietschoot