Kerstmarkt Koedijk

Op zaterdag 15 december zal in en rondom De Rietschoot een spectaculaire Kerstmarkt georganiseerd worden. De bezoekers op onze Kerstmarkt kunnen alles vinden om de donkere wintermaanden op te fleuren en het in huis gezellig te maken in een prachtige Kerstsfeer. Ondertussen kunt u genieten van sfeervolle muziek en entertainment.

Vele stands vol woonaccessoires, kerstdecoraties, antiek glaswerk, speciale zeepjes, sieraden, heerlijke stroopwafels, poffertjes, en vele andere kraampjes. Kom gezellig langs voor een heerlijke kop warme chocolademelk, neem een kijkje bij onze levende Kerststal of schuif aan bij de workshop Kerststukjes maken en neem direct uw eigen creatie mee naar huis!

IJsclub Koedijk financiert mee

Het bestuur van de IJsclub Koedijk heeft besloten om na 32 jaar te stoppen. Het is niet gelukt om de jeugd van Koedijk enthousiast te maken om naar de ijsbaan te gaan. De IJsclub Koedijk wil alle leden en donateurs bedanken. Het overgebleven geld wordt geschonken aan De Rietschoot om in de winter een indoor kunstijsbaantje te plaatsen.

Locatie: De Rietschoot
Wanneer: Zaterdag 15 december 2018
Tijd: 13:00 – 21:00 uur
Toegang: gratis voor bezoekers
Extra: Op vertoon van de AlkmaarPas: gratis kerstbal