skip to Main Content
TodayGesloten08:30-01:00

Pilates Studio Erica van Stralen

Erica van Stralen verzorgt sinds begin 2010 groepslessen Pilates in de Rietschoot in Koedijk. Duidelijke uitleg, scherpe observaties en grappige opmerkingen maken haar een geliefde docente. Kenmerkend is het belang dat zij hecht aan de échte, originele Pilates. De lessen zijn prettig en persoonlijk. En altijd speels, bewegelijk en fijn om te doen.

Pilates is een eigentijdse methode van lichaamsbeweging, vernoemd naar de uitvinder, Joseph H. Pilates (1880-1967). Hij noemde zijn methode ‘The Art and Science of Contrology’: de volledige coördinatie van body & mind.

Elke beweging in Pilates heeft een reden en vereist concentratie. Deze wilskracht zorgt voor de versmelting van lichaam en geest en leidt tot het aangename en fitte gevoel dat zo kenmerkend is voor de regelmatige beoefening van Pilates. Bovendien loop je aanmerkelijk minder risico op letsel en problemen die voortvloeien uit een verkeerde houding.

Verstandige en weloverwogen training van het lichaam leidt tot een goede lichamelijke conditie én een gezonde geest, waardoor iemand de dagelijkse spanningen moeiteloos aan kan en in staat is om van het leven te genieten.

De lessen zijn op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag om 09:00 uur in de Achterzaal van De Rietschoot. Kijk op alkmaarpilates.com voor de avondlessen en voor informatie over nieuwe beginnersgroepen.

De Pilates Methode verbetert jouw souplesse, kracht, lichaamsbewustzijn, houding en ademhaling. En geeft je daardoor mentale en fysieke balans, energie en vitaliteit.

Waar:          De Rietschoot
Wanneer:   Elke maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag om 09:00 uur
E-mail:        stralen@live.nl
Internet:     alkmaarpilates.com
YouTube:    youtube.com/user/svstralen

Back To Top
X