Schaakgroep Koedijk

Onze schaakclub, opgericht in 1982, is een vereniging met 30 à 40 schakers. Schaakgroep Koedijk speelt in de periode van de laatste week in augustus t/m juni iedere dinsdagavond vanaf 20:00 uur in De Rietschoot. Na afloop is er gelegenheid om onder het genot van wat versnaperingen en een drankje de sterke verhalen omtrent de gespeelde partijen uit te wisselen aan de knusse bar van ons clubhuis.

De schaakclub speelt een interne competitie en binnen deze competitie zit ook de strijd om de zogenaamde ‘Renotherm-beker. Voorts wordt er door onze club met een aantal teams aan de externe competitie van de Noord-Hollandse Schaakbond deelgenomen. Eenmaal per jaar, doorgaans in maart, organiseren wij in samenwerking met die schaakbond een snelschaaktoernooi voor teams van vier personen met na afloop een verloting. Traditiegetrouw is dit een zeer gewild en drukbezocht toernooi.

Al met al hoeft u zich dus niet te vervelen en als u een echte schaakliefhebber bent, nodigen wij u bij deze van harte uit om eens een dinsdagavond bij ons langs te komen en wie weet, bent u meteen verk(n)ocht.

Wilt u vooraf meer informatie dan kunt u bellen met de voorzitter Hans Schoon, of een van de andere bestuursleden die u op onze website kunt vinden. Op deze website kunt u uiteraard ook meer informatie vinden over onze schaakclub.

 

Wanneer:   Iedere dinsdag van 20:00 – 24:00 uur
Kosten:       € 95,00 per jaar
Info:            06 – 42 19 05 90, Hans Schoon
Internet:     schaakgroepkoedijk.nl

Open NHSB kampioenschap
rapid voor 4-tallen

Zaterdag 17 maart 2018
om 10:00 uur
(aanmelden uiterlijk 09:45 uur)