skip to Main Content
TodayGeopend08:30-00:00

SeniorenFit


Evean vindt het belangrijk dat mensen zich prettig en ondersteund voelen en mee kunnen doen in de maatschappij. Evean wil mensen graag meer bieden dan alleen zorg. Namelijk een compleet en samenhangend aanbod van zorg en welzijn, wonen, ondersteunende diensten thuis en behandeling.

Evean biedt diverse cursussen aan in verschillende regio’s. Bijvoorbeeld op het gebied van bewegen, creativiteit, lifestyle, de digitale wereld en zorg op maat. Er zijn genoeg redenen om mee te doen met een cursus. U ontmoet andere mensen, doet kennis op, komt in beweging en ontdekt misschien wel nieuwe talenten bij uzelf.

SeniorenFit

Deze les is speciaal voor senioren. Om u vitaal te blijven voelen, is het van belang dat u wekelijks aan lichaamsbeweging doet. Door de inhoud van deze les, met veelal functionele oefeningen, zult u zich bij uw dagelijkse activiteiten fitter en sterker voelen. De les bestaat uit een warming-up daarna allerlei oefeningen voor de kracht, lenigheid en balans. We maken ook gebruik van een stoel en ieder doet wat hij/zij kan. Ons motto is niets moet, alles mag! De les wordt overdag gegeven, in een gezellig groepsverband. Dit zorgt ervoor dat u zich thuis zult gaan voelen in de groep, wat resulteert in een ontspannen sfeer.

Waar:            De Rietschoot
Periode:         5 september t/m 26 juni 2018
Wanneer:      Elke dinsdag van 10:30 – 11:30 uur
Inschrijven:  info@rietschoot.nl
Docente:       Evean Cursusbureau, Alexandra van Middendorp
Kosten:         € 24,20 per maand
Info:               evean.nl/cursusbureau

Back To Top
X