skip to Main Content
TodayGesloten08:30-01:00

SportXtra – Gratis sporten in de wijk

Elke woensdagmiddag worden in Alkmaar in de wijken de Mare, Koedijk, Overdie, Oudorp en Hoefplan sportbuurtwerkactiviteiten georganiseerd onder begeleiding van een ervaren sportdocent.

Het sporten in de wijk is in Alkmaar de afgelopen jaren een enorm succes geworden. Kinderen staan voor de deur te springen voordat de lesgever al binnen is. De kinderen zijn enthousiast en vinden het erg leuk om op hun vrije woensdagmiddag te komen sporten.

Onze lesgevers bieden alle kinderen een sport aan op maat, zodat elk kind op zijn eigen niveau mee kan doen. Er is veel variatie waardoor de uitdaging groot blijft. Wil je ook een keer komen kijken? Neem je vriendje of vriendinnetje mee en kom naar de Mare, Koedijk, Overdie, Oudorp of Hoefplan. Het is helemaal gratis!

Tot eind juni zijn de activiteiten buiten. Hierna zijn de activiteiten afhankelijk van het weer binnen of buiten.
Tijdens de vakanties (zomer, herfst, kerst, voorjaar, mei) zijn er geen activiteiten.

Waar:         De Rietschoot
Wanneer:   Elke woensdag van 13:00 tot 15:00 uur
Leeftijd:      6 t/m 12 jaar

Alkmaar Sport

Alkmaar Sport stimuleert zoveel mogelijk mensen uit de regio om te gaan sporten omdat het leuk, gezellig en gezond is. Zij beheert en exploiteert sportaccommodaties en adviseert en ondersteunt verenigingen, scholen en gemeenten. Door samen te werken creëert Alkmaar Sport een schone, veilige en inspirerende sportomgeving.

Info Alkmaar Sport – alkmaarsport.nl

Back To Top
X