Rommelmarkt Koedijk

Op zondag 16 september van 10.00 tot 14.00 uur organiseren we weer een gezellige buurtrommelmarkt. Deze keer buiten, op het grasveld naast de Rietschoot. Bent u op zoek naar interessante, oude, mooie, gekke, moderne, handige, altijd al willen hebben, gebruikte, onvindbare, voordelige, goedkope en leuke spullen? Mis deze gezellige rommelmarkt dan niet! 

16 september 10:00 - 14:00 uur Buurtrommelmarkt KoedijkBuurtrommelmarkt Koedijk - Het veld naast de rietschoot16 September is het weer zover!

Overbodige spullen verkopen?

Wilt u graag nog een centje terug voor alle mooie spulletjes en tegelijkertijd iemand anders blij maken met een koopje? Heeft u een kast vol leuke kinderkleding maar zijn de kinderen alweer zoveel gegroeid het afgelopen jaar? Of gaat u voor duurzaam en vindt u dat spullen weggooien verspilling is als ze best nog meekunnen? Reserveer dan alvast een plek op de Rommelmarkt Koedijk!

Knutselactiviteit kinderen

Natuurlijk kunt u in De Rietschoot genieten van een hapje en een drankje en even uitrusten voordat u de rest van de gezellige kraampjes bezoekt. U hoeft zich niet druk te maken om uw kinderen, die kunnen heerlijk spelen of knutselen onder begeleiding. Zij kunnen een eigen ballonfiguur leren vouwen, komen springen op een springkussen, of zich laten schminken.

Tafel huren

Wilt u op deze gezellige rommelmarkt staan en een tafel huren? Dat kan!
Voor € 5,00 huurt u een tafel (afmetingen 200 x 75), voor € 2,50  een grondplek. Reserveer op tijd, want op=op!
Aanmelden en informatie: rommelmarktkoedijk@gmail.com

Meehelpen?

Vindt u het leuk om te helpen bij de rommelmarkt als vrijwilliger? Graag! Laat het ons weten via e-mail: rommelmarktkoedijk@gmail.com