1e wens Gouden Dagen Alkmaar-Noord vervuld

Gouden Dagen Alkmaar-Noord heeft donderdagavond de 1e wens kunnen vervullen. Mevrouw Poelstra (91 jaar) had als wens om het strand tussen Camperduin en Petten te kunnen bekijken. De laatste keer dat zij überhaupt op een strand was geweest is 18 jaar geleden! Tijd om daar verandering in te brengen en mevrouw Poelstra te laten genieten van zand tussen de tenen.

We kunnen het simpel doen, of spectaculair….

In een limousine naar Camperduin

Mevrouw Poelstra mocht eerst over de rode loper op weg naar Dita om in een waanzinnige witte limousine van Big Limo by Dita te stappen. Uiteraard ondersteund en geflankeerd door de Golden Girls Elles & Karen. En daar gingen ze. Uitgezwaaid door wijkbewoners en begeleid door 5 fantastische motoren van Stichting 2Wheels4Wings op weg naar Camperduin. Wat een bekijks had de limousine met de motoren onderweg.

In Camperduin kon mevrouw Poelstra een beetje bijkomen met koffie en gebak in Strandpaviljoen Struin. Ze liet echter zien dat iemand van 91 jaar nog behoorlijk kwiek en alert is, want bij binnenkomst was zij al gelijk nieuwe Gouden Dagen donateurs aan het werven!

Strandwandeling bij zonsondergang in Petten

En door naar Petten, naar het strand, op het strand, op blote voeten, met blote voeten in het zand en in de zee. Het werd een heerlijke strandwandeling met een glimpje zonsondergang. Als herinnering zand meegenomen voor thuis. Het was een prachtavond!

Bedankt Dita en 2Wheels4Wings voor jullie begeleiding en betrokkenheid! Bedankt Struin voor jullie gastvrijheid!

Gouden Dagen
Gouden Dagen is het goede doel voor ouderen. Zij maken zich hard voor de kwaliteit van leven van ouderen. Want juist ouderen hebben te maken met verliezen die onomkeerbaar zijn. Als je niet meer mobiel bent, je gezondheid slechter wordt en/of veel mensen om je heen hebt verloren, worden mooie momenten zeldzaam. Aandacht is het sleutelwoord in onze aanpak… zodat iemand zich gezien en gehoord voelt.

Gouden Dagen Alkmaar-Noord
En als u denkt: goh, wat ontzettend gaaf dat jullie dit voor ouderen doen en kan ik ook ondersteunen? Ja, dat kan! Misschien kunt u helpen om wensen te vervullen door donateur te worden. Check onze Gouden Dagen Alkmaar-Noord pagina.