8 november, een Gouden Cult’Uurtje met Gerard Borst

Gouden Cult’Uurtje met Gerard Borst was één groot feest voor de wijkbewoners bij De Hofstaete. Naast eigen werk zong Gerard volop bekende liedjes uit de jaren ’60 tot vandaag. Er werd meegezongen, geklapt, gelachen en gedanst. Wat heeft iedereen genoten van het optreden.

Aan het eind werd Gerard aan zijn jasje getrokken en toegefluisterd “Gerard, ik vond het prachtig, jij mag nog een keer langskomen.” En daar doen wij als vrijwilligers het voor: senioren een mooie middag bezorgen!

Klik hier voor meer sfeerfoto’s van deze mooie middag.

Wie is Gerard Borst?

15 jaar was Gerard Borst leadzanger van de coverband Break, die niet alleen populariteit genoot in Noord-Holland, maar ook ver daarbuiten. Na deelname aan het Nationaal Songfestival (1989) besloot Gerard samen met producer Peter de Wijn een aantal liedjes op te nemen en startte daarmee een solocarrière. In 1992 rolde z’n eerste CD-single, ‘Laat de boeren maar dorsen’, van de pers. Niet lang daarna kwam de opvolger, ‘Vogels van papier’, die hem een hitnotering in de Mega Top 30 opleverde. Dit succes vormde de aanleiding voor een album.

Gerard Borst is een zanger die dankzij een schat aan live-ervaring, het vak door en door beheerst. Een artiest die een café vol mensen kan boeien maar die zich ook als een vis in het water voelt in een gevuld congresgebouw. Naast eigen werk zingt Gerard volop bekende liedjes uit de jaren ’60 tot vandaag. Veelal begeleidt hij zichzelf op gitaar en speelt een zeer gevarieerd repertoire. Gerard is een veel gevraagde artiest op feesten en partijen, hij geniet van het zingen en probeert altijd de warmte die hij voelt over te brengen. Hij zingt zoals hij is een opgewekte jongen die zijn momenten van bespiegeling heeft. Als dat overkomt, is zijn avond compleet

(bron: http://www.gerardborstmuziek.nl/)

Waar en Wanneer

Waar: De Hofstaete
Wanneer: Donderdag 8 november van 14:00 – 15:30 uur
Entree: € 3,00 inclusief gratis koffie