Afke van Dalsem

Afke van Dalsem is begonnen met het maken van 3-D Art op paneel. Er werd met Acryl olieverf, pasta’s en edelmetaal pigmenten uit Verfmolen de Kat gewerkt. Stenen, parels, schelpen en talismannen uit de hele wereld worden in de eerste serie van haar werken verwerkt, deze geeft elk werk een unieke stempel. Sommige werken hebben lichtgevende elementen. De lijsten van de 3D Art zijn vormen een geheel met het 3D Artwork. De lijsten van de Fantasy Art worden in de lijstenmakerij gemaakt.

De werken zijn allemaal te koop en kunnen worden afgehaald en eventueel worden bezichtigd op afspraak. Ook is het mogelijk een hoogwaardige afdruk te bestellen van de Fantasy art / Fijnschilderingen. http://afkevandalsem.com/online-bestellen/

Zo lang Afke van Dalsem zich kan herinneren is ze al bezig met kunst, Surealisme, Symbolisme en Fantasy Art zijn de hoofd categorieen, waar de werken thuishoren.

Routekaart

Download hier de plattegrond van de Kunstroute of haal deze (vanaf 3 september) op in De Rietschoot of Wijksteunpunt De Hofstaete. Iedereen is van harte welkom op beide dagen van 11.00 tot 17.00 uur.

Plattegrond Kunstroute 06

Wijksteunpunt De Hofstaete
Daalmeereiland 40
1827 KX Alkmaar