Alkmaar Brass in De Hofstaete

Alkmaar Brass

Alkmaar Brass lijkt een echte Engels brassband, maar speelt allerlei muziekgenres. De kenmerkende warme sound van de brassband wordt gemaakt door een ca. 25 muzikanten die alleen op koperblaasinstrumenten spelen. Een aantal koperblaasinstrumenten komen echter niet in de andere orkesttypen voor. Zo wordt de warmere sound van de cornet verkozen boven die van de trompet. Ook geen Franse hoorns in dit orkest, maar althoorns. De aanwezigheid van baritons is opvallend voor de sound van Alkmaar Brass. Het orkest wordt ondersteund door slagwerk.

Wie Wat Waar?

Wanneer? Zondag 22 december van 14:00-15:30 uur
Wie? Alkmaar Brass
Wat? Gouden Langspeelplaat
Waar? Senioren Wijksteunpunt De Hofstaete, Daalmeereiland 40, Daalmeer/Alkmaar
Wat kost dat? € 3,00, inclusief gratis kopje koffie

gouden-alkmaar-brass

Gouden Langspeelplaat

De Gouden Langspeelplaat is een muzikaal Gouden Dagen-programma dat speciaal is opgezet voor senioren in Alkmaar. Een keer per maand genieten van gezellige muziek in De Hofstaete.

Gratis koffie

Nog meer genieten tijdens de optredens met een gratis kopje koffie. De koffie wordt gesponsord door Albert Heijn, de Mare.

Senioren Wijksteunpunt De Hofstaete

Wijksteunpunt De Hofstaete is een toegankelijke ontmoetingsplek voor met name senioren. U kunt in De Hofstaete terecht voor een gezonde maaltijd en deelnemen aan een breed activiteitenaanbod.