Veel bezoekers op onze gezellige buurtrommelmarkt

Groot succes

Met de langzaam oplopende buitentemperatuur, de kachel die binnen nog voor wat extra warmte zorgde, was het afgelopen zondag 4 maart prima uit te houden in De Rietschoot. De vele vrijwilligers en enthousiaste verkopers hebben ook deze buurtrommelmarkt weer tot een groot succes gemaakt.

Vroege vogels

Men was al vroeg op pad. De meeste bezoekers hebben we rond elf uur mogen ontvangen. In de sportzaal was er voor geïnteresseerden van alles te vinden. Van kleding en speelgoed tot sieraden en gehaakte knuffels. Er hing een gezellige en ontspannen sfeer. De meeste verkopers (en klanten) gingen na afloop met een tevreden gevoel naar huis.

    

Muzikale ondersteuning door The Woodwind Jazz Collection

De rommelmarkt was niet het enige wat er te doen was. In de toneelzaal stond The Woodwind Jazz Collection zich voor te bereiden op het optreden dat zij tegen het eind van de middag zouden gaan geven. Deze jazzmiddag gemist? Op 2e Paasdag, 2 april, treedt The Woodwind Jazz Collection nog een keer bij ons in De Rietschoot op. Kom lekker uitbuiken na de Paasbrunch. De entree is gratis.

    

Workshop schilderen

Er is ook aan de kinderen gedacht. In de voorzaal gaf Jolanda de Bruijn een workshop schilderen en konden de kinderen knutselen met karton, of werden op verzoek geschminkt. 

Muffins, ijs en truffels

Dankzij de Moodcar die voor de deur geparkeerd stond was er tenslotte ook nog de mogelijkheid om muffins, ijs of truffels te kopen om op te eten, of mee naar huis te nemen.

    

Buurtrommelmarkt in beeld

Benieuwd? Klik hier voor het uitgebreide fotoverslag. Of klik hier voor een korte video.