Brede School De Zandloper

Afgelopen jaar is er veel veranderd op De Zandloper. Zo hebben alle ouders in democratisch overleg besloten om voor een continurooster te kiezen. Dit rooster zorgt ervoor dat de kinderen van 8:30 t/m 14:00 uur op school zullen zitten. De Rietschoot vindt het belangrijk om een naschoolprogramma aan te bieden voor alle kinderen van De Zandloper.

Afgelopen maanden heeft De Rietschoot samen met de directie van De Zandloper gekeken op welke manier De Rietschoot een zo breed mogelijk programma kan aanbieden. Ook de samenwerking met Broer Konijn uitgebreid. Wij zijn bewust op zoek gegaan naar partners die ons in dit project kunnen ondersteunen om prachtig programma aan te bieden voor alle leeftijden en alle interesses.

Komend jaar willen wij met al onze samenwerkingspartners de Brede School volledig ontwikkelen tot een goed lopend programma voor kinderen van de Zandloper en de wijk Koedijk. Wij zullen jullie regelmatig op de hoogte houden over de stand van zaken.

De Rietschoot is voor de Brede School op zoek naar enthousiaste workshopleiders die een leuke workshop willen geven. Voor extra informatie kan je contact opnemen met Frank Smit via scw@rietschoot.nl of via 072 – 561 55 95.