De Kleine Sprankeling

Over De Kleine Sprankeling

wij zijn twee zussen die al jaren met muziek bezig zijn. Wij vinden muziek zo leuk dat wij het willen door geven aan kinderen. Wij werken ook al een tijd met kinderen en zien hoe leuk ze het vinden als wij iets met muziek doen.  Wij willen muziek geven op onze eigen manier leuk gezellig en een kleine beetje gek. Waarbij de kinderen gewoon lekker even iets leuks te doen hebben met muziek.

Ga mee op een muzikale reis!

muziek voor kinderen, saai!?!
nee joh, wij beleven de muziek!!!
muziek voor en door kinderen met een vleugje bijvoeten zusjes.
Dat maakt van je uurtje bij ons een hele belevenis.
wij nemen de kinderen mee op een muzikale reis.


Over de docente: Jessica Bijvoet

Muziek –  Vanaf mijn zevende begon ik met blokfluitles. Daarna ben ik klarinet gaan spelen. Wat een belevenis was het om enkel het koffertje te openen! Na vele kuikentje (een hoog piepend geluid), lukte het mij uiteindelijk om een steeds mooier geluid te produceren.

Na een tijdje had ik een nieuwe uitdaging nodig en kreeg ik interesse in de saxofoon. Tot op heden speel ik nog steeds met plezier saxofoon in een harmonie-orkest.

Kinderen – Van kleins af aan wist ik het al: als ik later groot ben, wil ik iets voor kinderen betekenen. Ik ben afgestudeerd tot pedagogisch medewerkster en kon gelijk aan de slag in de kinderopvang. Vijftien jaar heb ik met veel plezier op de BSO gewerkt in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar.

De laatste twee jaar begon ik mijn sprankeling te verliezen en wist ik dat ik het roer moest om gooien. Maar hoe, een andere baan, gewoon door gaan en niet zeuren……nee! Door je hart te volgen en er naar te luisteren. Het is een hele onderneming geweest, maar nu is het zo ver en ga ik doen wat ik echt leuk vind!

En verder – Ben ik erg creatief, knutsel ik graag. Denk hierbij aan papier-mache, tekenen, kleuren en schilderen. Fotograferen doe ik als liefhebberij, en ik mag graag een fotoreportage maken.

 Over de docente: Romana Bijvoet

Muziek: Op mijn zevende ben ik begonnen met muziek. Ik heb tot mijn elfde blokfluitles gehad. Hierna ben ik overgestapt naar hobo. En ik ben nu qua theorie op vooropleiding conservatorium niveau. Ik heb mezelf gitaar leren spelen om mijn zang te kunnen begeleiden en zelf liedjes te schrijven.

Kinderen: Ik ben afgestudeerd als pedagogisch medewerkster en heb een paar jaar als gastouder gewerkt. Daarnaast leerde ik kinderen de beginselen van muziek d.m.v. muziekprojecten. Ik merkte dat ik dit ontzettend leuk vond. Kinderen en muziek passen gewoon super goed bij elkaar en ik vind het heerlijk om deze twee te combineren. Op een manier die echt bij mij past.

De rest: Ik vind het ook leuk om theater te spelen en ben jarenlang actief lid geweest van theater- en musicalverenigingen. En ik merk dat ik bij mijn muzieklessen altijd iets van theater meegeef. Ik hou er van om muziek beeldend te maken en een volle belevenis te geven. Dat maakt het voor de kinderen, en voor mezelf extra speciaal.

INFORMATIE

  • Deelname: € 16,-
  • Leeftijdcategorie: 4 en 5 jaar
  • Datum:donderdag 24 september 2019 t/m donderdag 12 november 2019
  • Tijd: 14:30 – 16:00
  • Adres: Saskerstraat 22,  1831CR Koedijk
  • Ruimte: Achterzaal
  • Opmerking: Voor aanvang van de cursus ontvangt u een factuur die voor de start van de cursus betaald dient te zijn.
  • Aanbieder: Kleine sprankeling
  • Georganiseerd door: De Kleine Sprankeling i.s.m De Rietschoot
  • Website: www.dekleinesprankeling.nl

>> meld je nu aan!