IMPROVISATIELESSEN VOOR BEGINNERS

De meeste kinderen houden van spelen, hebben een levendige fantasie, houden van bewegen en verhalen schudden ze zo uit hun mouw. Andere kinderen zijn wat verlegen, houden zich liever op de achtergrond en hebben ook echt wel een mening. In deze cursus gaan de kinderen aan de slag met de basis van improviseren op toneel. We gaan op ontdekkingstocht op verschillende locaties, spelen verschillende typetjes en leren om emoties die we van binnen voelen op het toneel te gebruiken. De beginners cursus bestaat uit 8 lessen en duurt per keer een uurtje. Het doel is vooral genieten van het spelen van scenes. Ieder kind krijgt de mogelijkheid om zichzelf te laten zien en juist ook degene die het een beetje spannend vindt.

Wat we gaan doen: Improvisatietheater. Een vorm van theater waarbij de spelers het verhaal, de personages en de dialogen ter plekke verzinnen.
Georganiseerd door:   Eigenwijze072
Tijd:  14.30 – 15.30 uur
Wanneer:   4 maart t/m 22 april 2019
Leeftijd:   6 t/m 12 jaar
kosten:   € 2 per les
max aantal deelnemers:  15

Deze cursus wordt gegeven door: Mandy Lodder

Mijn passie is theater! Ik sta het liefst op het podium een voorstelling te improviseren aan de hand van suggesties uit het publiek. Daarnaast geef ik trainingen binnen het onderwijs aan leerlingen die stoeien met het uiten van emoties, omgaan met grenzen en leerlingen die zichzelf wat meer mogen laten zien. Ik organiseer inspirerende trainingen voor teams binnen het onderwijs en theaterworkshop/cursus geven is voor mij een feestje. Basis regel is: Niets moet en alles is een uitnodiging!

Meer informatie over mij is te vinden op www.eigenwijze072.nl

1 door Franka Barendrecht

  Naast de beginnerscursus, wordt er komend blok ook een cursus voor gevorderden gegeven.

Bovenstaande startdatum geldt voornamelijk voor leerlingen van O.B.S de Zandloper. Voor leerlingen van R.K Basisschool Erasmus start de Brede School een week later.