brede-school-rietschoot-alkmaar-koedijk

De Kids Cinema Club – Brede School

Wat gaan we doen?

Ben jij enorm fan van animatiefilms en tekenfilms? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Elke twee weken organiseert De Rietschoot van 14.30 tot 16.30 uur De Kids Cinema Club met leuke animatiefilms.

Voor wie?

Voor kinderen vanaf 6 jaar.

Welke films?

 • Vrijdag 17 januari – Detective Pikachu
  Tim Goodmans vader wordt op mysterieuze wijze ontvoerd. Op een dag ontmoet Tim een Pikachu, een eigenaardig pratend wezen dat niet zo sterk en wendbaar is als andere Pikachu’s, maar beweert een uitermate goede rechercheur te zijn. Samen beginnen ze aan een missie om Tims vader te vinden. Tijdens hun zoektocht worden ze geholpen door de journalist Lucy.
 • Vrijdag 31 januari – The Secret Life of Pets
  Max woont in een appartementencomplex in Manhattan. Zijn leven als favoriete huisdier komt echter op zijn kop te staan als zijn eigenares een bastaard, genaamd Duke, mee naar huis neemt. Als blijkt dat het schattige witte konijntje Snowball een leger van verlaten huisdieren bijeenbrengt om wraak te nemen op alle gelukkige huisdieren, moeten ze hun ruzies even opzijzetten.
 • Vrijdag 7 februari – Corgi
  Het verhaal volgt de avonturen van Rex, de meest geliefde hond van de Britse vorstin. Wanneer hij op een dag van zijn bazin gescheiden raakt, stuit hij op een vechtclub waar allerlei verschillende honden het tegen elkaar opnemen. Tijdens zijn zoektocht om de koningin terug te vinden, wordt Rex verliefd en ontdekt hij zijn ware aard.
 • Vrijdag 21 februari – Hoe tem je een draak 3
  Hiccup probeert zijn droom te vervullen door een vreedzame draken-utopie te creëren. Ondertussen ontdekt Toothless een ongetemde, ongrijpbare partner die ervoor zorgt dat de Night Fury vertrekt. Wanneer het gevaar thuis groter wordt en Hiccup als dorpshoofd op de proef wordt gesteld, moeten zowel draak als ruiter onmogelijke beslissingen maken om hun soort te redden.
 • Vrijdag 6 maart – Wonderpark
  De fantasievolle June ontdekt een pretpark genaamd Wonderland, dat verborgen zit in het bos. Het park beschikt over leuke glijbanen en pratende dieren. June ontdekt al snel dat het park uit haar eigen fantasie is ontsproten en dat ze de enige hoop is, samen met de dieren, om deze magische plek te redden.
 • Vrijdag 20 maart – Toystory 4
  Woody heeft altijd vertrouwen gehad in zijn plek op deze wereld. Zijn grootste prioriteit is de zorg voor Andy en Bonnie. Wanneer Bonnie met tegenzin een nieuw stuk speelgoed, genaamd ‘Forky’, toevoegt aan haar kamer, ontdekt Woody tijdens een avontuurlijke rondreis met oude én nieuwe vrienden, hoe groot de wereld van speelgoed werkelijk kan zijn.

Hoe kan ik meedoen?

Iets voor jou? Meld je gelijk aan bij Stadskids Alkmaar.

Overzicht

 • Wat: De Kids Cinema Club
 • Wanneer: vrijdag vanaf 17 januari 2020
 • Tijdstip: 14.30 – 16.30 uur
 • Kosten:  € 2,00
 • Leeftijd: 6-12 jaar

Welke Brede School activiteiten zijn er nog meer?

Kijk op de overzichtspagina voor nog meer leuke Brede School activiteiten.