De Happy Feeling Beurs, Een andere kijk op welzijn

Happy Feeling Beurs

Tini Smit en Jose Haverkate organiseren op 20 oktober aanstaande de Happy Feeling Beurs in samenewerking met ontmoetingscentrum de Rietschoot in Koedijk. Beiden hebben een brede interesse in gezondheid en welzijn.

Vanuit die interesse ontstond in het voorjaar het idee om een beurs te organiseren. Een locatie werd snel gevonden, De Rietschoot! Ook naam en datum waren er zo: Happy Feeling Beurs op 20 oktober van 11.00 – 17.00 uur.

Op de Happy Feeling Beurs staat welzijn, in de breedste zin van het woord, centraal. De beurs richt zich op het herstel en welbevinden van de mens op zowel lichamelijk- , geestelijk- als sociaal gebied.

Bezoekers vinden er informatie over voeding, coaching, behandelingen, demonstraties, lezingen, readings.

Tevens zijn er tafels, waar u terecht kunt voor boeken, edelstenen, geuren, supplementen, gezonde voedingsproducten, lezingen en een mogelijkheid om deel te nemen aan een klankschalensessie.

Het wordt een bijzondere beurs waar bezoekers kennis kunnen maken met het aanbod en waar ze kunnen ervaren dat er hier in de regio veel mogelijkheden zijn om te vinden wat men nodig heeft om zich ‘happy’ te voelen.

Er heeft zich al een flink aantal deelnemers aangemeld. Mocht u ook als deelnemer willen meewerken aan deze beurs? Neem zo snel mogelijk contact op met happyfeelingbeurs@gmail.com

(bron: Coedijckerban 66 September 2019)

Naam evenement: Happy Feelings Beurs – een andere kijk op welzijn
Datum: Zondag 20 oktober
Tijd: 11.00 – 17.00 uur

Locatie: Ontmoetingscentrum de rietschoot
Adres: Saskerstraat 22, 1831 CR Koedijk
Entree: Gratis

happy-feeling-beurs-rietschoot