De Hofstaete op de Uitmarkt Koedijk

Burgemeester Piet Bruinooge heeft zaterdag 3 september het startschot geven van de Uitmarkt Koedijk. Naast de burgemeester waren ook Alkmaarse raadsleden aanwezig tijdens de Uitmarkt. Inwoners van Koedijk/Daalmeer konden dan met de raadsleden praten over zaken die spelen in de wijk en welke uitdagingen en kansen de inwoners zien.

De Uitmarkt is een nieuw initiatief van bewonersonderneming De Rietschoot. Op de Uitmarkt konden verenigingen en (samenwerking)partners zich presenteren.

Drie lieftallige dames én heer hebben De Hofstaete vertegenwoordigd op De Uitmarkt Koedijk in De Rietschoot. Samen Sterker, dus samen met De Rietschoot achter de informatiestand om meer bekendheid aan De Hofstaete te geven en tevens kennis te maken met de medewerkers en bewoners van De Rietschoot. De aanwezigheid van De Hofstaete was een zeer aangename vrolijke toevoeging. Verder is elke gelegenheid aangegrepen om bij de aanwezige raadsleden de noodzaak van behoud van De Hofstaete te pleiten. Voor De Rietschoot én voor De Hofstaete was de Uitmarkt een groot en vrolijk succes.

DSC_6451 DSC_6598