De Rietschoot organiseert ook activiteiten voor senioren

Activiteiten voor senioren

Wij krijgen weleens vragen waarom we op onze Rietschoot website berichten over Wijksteunpunt De Hofstaete plaatsen. Eigenlijk heel simpel: De Rietschoot organiseert sinds 2 jaar activiteiten voor senioren in De Hofstaete. Niet alleen voor de bewoners van het complex De Hofstaete, maar voor alle de bewoners van de wijk Daalmeer en Koedijk. De Rietschoot én De Hofstaete is er voor iedereen.

Gouden Cult’uurtje

Het Koedijks Cult’Uurtje is al jaren een begrip in Koedijk. Het team achter het succesvolle Cult’Uurtje heeft speciaal voor De Hofstaete een seniorenprogramma opgezet: Gouden Cult’Uurtje. Een middag per maand een gezellig en muzikaal programma voor senioren in De Hofstaete. Tijdens het Gouden Cult’Uurtje wordt gratis gouden koffie geschonken dankzij Albert Heijn de Mare.

Optreden Gerard Borst

Afgelopen donderdag was het met Gerard Borst één groot feest in De Hofstaete tijdens het Gouden Cult’uurtje. Naast eigen werk zong Gerard volop bekende liedjes uit de jaren ’60 tot vandaag. Er werd meegezongen, geklapt, gelachen en gedanst. Wat heeft iedereen genoten van het optreden. Aan het eind werd Gerard aan zijn jasje getrokken en toegefluisterd “Gerard, ik vond het prachtig, jij mag nog een keer langskomen.” En daar doen wij het als vrijwilligers voor: senioren een mooie middag bezorgen!

Klik hier voor meer sfeerfoto’s.