De Dijkloop, jij komt toch ook?

Ik ben er weer bij, jij ook?

Op zondag 8 april zullen de straten in Koedijk gevuld zijn met sportievelingen en toeschouwers. De 3e Dijkloop gaat van start met wederom een prachtig parcours over de dijk, dwars door de polder en het natuurgebied Geestmerambacht.

De Dijkloop Koedijk is een kleinschalige hardloopwedstrijd met tijdsregistratie voor recreanten in elke leeftijdscategorie. Kinderen kunnen kiezen uit twee parcoursen die door Koedijk lopen; de 650 meter of 1,5 kilometer. Voor de overige deelnemers zijn prachtige parcoursen uitgezet van 5,5 kilometer of 10,5 kilometer. De 10,5 kilometer loopt langs het Geestmerambacht.

Iedereen kan hardlopen. Het maakt niet uit of je vrouw of man, dik of dun, jong of oud bent. Hardlopen is gezond, leuk en ontspannend. Doe mee met de Dijkloop in een gemoedelijke en sportieve sfeer.

Inschrijven kan uiterlijk tot en met 28 maart via koedijkloop.nl. De kosten voor deelname aan deze wedstrijd bedragen voor de Kidsruns € 4,50, voor de 5,5 kilometer € 9,50 en 10,5 kilometer € 12,50. Alle overige informatie en praktische zaken zijn te vinden op www.koedijkloop.nl

https://instagram.com/p/BgPDWAcjQme/