Oops...
Slider with alias activiteiten slider12 small not found.

Disco voor mensen met én zonder beperking

Muziek, dansen, vrienden en gezelligheid. DJ Snow verzorgt 10x per jaar op de laatste zaterdag van de maand een spetterende disco show van 19:00 tot 23:00 uur in De Rietschoot. De Rietschoot is zeer rolstoeltoegankelijk en goed te bereiken met openbaar vervoer. Connexxion lijn 2, 3 en 4 hebben hun eindbestemming op loopafstand achter De Rietschoot. Ben jij ook zo’n discoganger, kom dan eens langs op zaterdagavond!

Zo normaal en zelfstandig als het kan, volwaardig meedoen aan activiteiten in de wijk. De Rietschoot staat voor meedoen aan de samenleving voor ‘alle’ wijkbewoners met én zonder beperking. Activiteiten worden bereikbaar door te kijken naar de mogelijkheden, talenten en wensen van alle wijkbewoners met als doel de bevordering en verbetering van de maatschappelijke integratie en participatie.

De Rietschoot is er voor iedereen!

Eerstvolgende disco: PAAS Disco

Op zaterdag 28 maart vieren wij met alle discogangers Pasen. Kom als paashaas of in het geel naar de disco, neem je vriend of vriendin mee, dan maken wij er een heel gezellig feestje van.

Kom lekker mee dansen en swingen op je favoriete nummer. Vanaf 19.00 uur begint DJ Snow te draaien met allemaal grootste hits en kunnen jullie gezellig gaan karaoke zingen. Om 23:00 uur stopt de muziek en gaan wij allen richting ons huis.

Waar:  De Rietschoot
Wanneer:  Zaterdag 28 maart 2020
Tijd: 19:00 – 23:00 uur
Kosten:  € 2,50. Begeleiders hebben gratis toegang

In april: ORANJE Disco

Op zaterdag 25 april vieren wij met alle discogangers alvast de verjaardag van onze Koning. Kom als koning, koningin of in het oranje naar de disco, neem je vriend of vriendin mee, dan maken wij er een heel gezellig feestje van.

In mei: TROPICAL Disco

Op zaterdag 30 mei maken wij er een tropische zomeravond van. We gaan volledig in (zomer) stijl met een zinderend optreden van DJ Snow & Co! Kom jij in je bontgekleurde Hawaï-shirt of met vrolijke bloemenketting?

Wie is DJ Snow?

DJ Snow (echte naam Thorsten Hopman) komt uit Alkmaar. Vanaf zijn 16e heeft hij als professionele DJ een groot deel van de wereld gezien. Hij draaide op Ibiza, in Florida, Miami, Polen en natuurlijk Nederland en stond als DJ op de grote festivals Mysteryland en Innercity.

De laatste jaren heeft Thorsten het draaien ingewisseld voor het produceren van radiopodcasts voor radiostations in Nederland en Amerika. Speciaal voor De Rietschoot kruipt hij terug in de rol van DJ Snow op de maandelijkse disco.

DJ Snow: “Ik werd gevraagd om de disco te voorzien van leuke muziek en Karaoke. De bezoekers zijn erg leuk om mee te werken, je krijgt zoveel liefde terug. Het is een genot om te zien hoe discogangers losgaan op de muziek die je draait, dat geeft een topgevoel. De sfeer in De Rietschoot is erg prettig, wij en de bezoekers hebben het vreselijk naar ons zin. Tot de volgende disco, dan gaan wij er een leuk feestje van maken!”

‘Binnenkomen met een glimlach, swingend weggaan’

PROGRAMMA 2020

25 januari 2020           Neon Disco
29 februari 2020         Carnaval Disco
28 maart 2020             Paas Disco
25 april 2020               Oranje Disco
30 mei 2020                Tropical Disco

Waar:  De Rietschoot
Wanneer:  Elke laatste zaterdag van de maand van 19:00 – 23:00 uur
Kosten:  € 2,50. Begeleiders hebben gratis toegang
Korting:  Op vertoon van de AlkmaarPas: € 2,00
info:  via De Rietschoot, 072 – 561 55 95
Contact:  Kim Kiesewetter en Frank Smit
E-mail:  info@rietschoot.nl

Bereikbaarheid: De Rietschoot is zeer rolstoeltoegankelijk en goed te bereiken met openbaar vervoer. Connexxion lijn 2, 3 en 4 hebben hun eindbestemming op loopafstand achter De Rietschoot.