skip to Main Content
TodayGeopend08:30-00:00

Disco voor mensen met én zonder beperking

Muziek, dansen, vrienden en gezelligheid. Acht keer per jaar op de laatste zaterdag van de maand een spetterende disco show door DJ Snow & Co van 19:00 tot 23:00 uur in De Rietschoot. Ben jij ook zo’n discoganger, kom dan eens langs op zaterdagavond!

Zo normaal en zelfstandig als het kan, volwaardig meedoen aan activiteiten in de wijk
De Rietschoot staat voor meedoen aan de samenleving voor ‘alle’ wijkbewoners met én zonder beperking. Activiteiten worden bereikbaar door te kijken naar de mogelijkheden, talenten en wensen van alle wijkbewoners met als doel de bevordering en verbetering van de maatschappelijke integratie en participatie. De Rietschoot is er voor iedereen!

Eerstvolgende disco: De Hawaii Disco met DJ Snow & Co!

Na het grote succes van de zomerdisco gaan we dit keer voor een wat meer tropisch thema. De disco gaat op reis naar een van de mooiste eilandengroepen van de stille oceaan, Hawaii! De Rietschoot haalt voor jullie een klein stukje hawaii in huis. Dus trek je meest kleurrijke (hawaiiaanse) t-shirt aan en kom genieten van weer een bijzonder optreden van DJ Snow & Co.

  • Wanneer: Elke laatste zaterdag van de maand
  • Tijdstip: Van 19:00 – 23:00 uur
  • Kosten: € 2,50 entree. Begeleiders hebben gratis toegang.
  • Info: Via De Rietschoot, 072 – 561 55 95 of info@rietschoot.nl
  • Contact: Frank Smit, Marga Riekwel, Wilma van Liempt
  • Bereikbaarheid: De Rietschoot is zeer rolstoeltoegankelijk en goed te bereiken met openbaar vervoer. Connexxion lijn 2, 3 en 4 hebben hun eindbestemming op loopafstand achter De Rietschoot.

‘Binnenkomen met een glimlach, swingend weggaan’

Hawaii Disco!
  • 30 juni 2018 Hawaii
Back To Top
X