Disco voor mensen met én zonder beperking

Muziek, dansen, vrienden en gezelligheid. DJ Snow verzorgt 10x per jaar op de laatste zaterdag van de maand een spetterende disco show van 19:00 tot 23:00 uur in De Rietschoot. De Rietschoot is zeer rolstoeltoegankelijk en goed te bereiken met openbaar vervoer. Connexxion lijn 2, 3 en 4 hebben hun eindbestemming op loopafstand achter De Rietschoot. Ben jij ook zo’n discoganger, kom dan eens langs op zaterdagavond!

Zo normaal en zelfstandig als het kan, volwaardig meedoen aan activiteiten in de wijk. De Rietschoot staat voor meedoen aan de samenleving voor ‘alle’ wijkbewoners met én zonder beperking. Activiteiten worden bereikbaar door te kijken naar de mogelijkheden, talenten en wensen van alle wijkbewoners met als doel de bevordering en verbetering van de maatschappelijke integratie en participatie.

De Rietschoot is er voor iedereen!

Wie is DJ Snow?

Dj Snow (echte naam Thorsten Hopman) komt uit Alkmaar. Vanaf zijn 16e heeft hij als professionele DJ een groot deel van de wereld gezien. Hij draaide op Ibiza, in Florida, Miami, Polen en natuurlijk Nederland en stond als DJ op de grote festivals Mysteryland en Innercity.

De laatste jaren heeft Thorsten het draaien ingewisseld voor het produceren van radiopodcasts voor radiostations in Nederland en Amerika. Speciaal voor De Rietschoot kruipt hij terug in de rol van DJ Snow op de maandelijkse disco.

DJ Snow: “Ik werd gevraagd om de disco te voorzien van leuke muziek en Karaoke. De bezoekers zijn erg leuk om mee te werken, je krijgt zoveel liefde terug. Het is een genot om te zien hoe discogangers losgaan op de muziek die je draait, dat geeft een topgevoel. De sfeer in De Rietschoot is erg prettig, wij en de bezoekers hebben het vreselijk naar ons zin. Tot de volgende disco, dan gaan wij er een leuk feestje van maken!”

Eerstvolgende disco: Gala Disco met DJ Snow & Co en geheimzinnig gastoptreden van….. dat vertellen we nog even niet

In december is er weer een disco voor mensen met én zonder beperking. Om het jaar op een heel speciale manier af te sluiten heeft de disco deze keer het thema Gala. Het is hierbij de bedoeling dat iedereen in zijn of haar mooiste kleding naar de Rietschoot toe komt (we hebben zoals dat heet een ‘Gala’ dresscode).

‘Binnenkomen met een glimlach, swingend weggaan’

Gala Disco!

24 november 2018   PietenDisco met Mixed Mingle
29 december 2018   Gala Disco
26 januari 2019        Winter wonderland
23 februari 2019      Carnaval Disco
30 maart 2019          Blacklight Disco
20 april 2019            PaasDisco
25 mei 2019             Hollywood Disco
29 juni 2019             Tropical Disco

Waar:  De Rietschoot
Wanneer:  Elke laatste zaterdag van de maand van 19:00 – 23:00 uur
Kosten:  € 2,50 , Begeleiders hebben gratis toegang
Korting:  Op vertoon van de AlkmaarPas: € 2,00
info:  via De Rietschoot, 072 – 561 55 95
Contact:  Kim Kiesewetter en Frank Smit
Email:  info@rietschoot.nl

Bereikbaarheid: De Rietschoot is zeer rolstoeltoegankelijk en goed te bereiken met openbaar vervoer. Connexxion lijn 2, 3 en 4 hebben hun eindbestemming op loopafstand achter De Rietschoot.