Disco voor mensen met én zonder beperking

Muziek, dansen, vrienden en gezelligheid. DJ Snow verzorgt 10x per jaar op de laatste zaterdag van de maand een spetterende disco show van 19:00 tot 23:00 uur in De Rietschoot. De Rietschoot is zeer rolstoeltoegankelijk en goed te bereiken met openbaar vervoer. Connexxion lijn 2, 3 en 4 hebben hun eindbestemming op loopafstand achter De Rietschoot. Ben jij ook zo’n discoganger, kom dan eens langs op zaterdagavond!

Zo normaal en zelfstandig als het kan, volwaardig meedoen aan activiteiten in de wijk. De Rietschoot staat voor meedoen aan de samenleving voor ‘alle’ wijkbewoners met én zonder beperking. Activiteiten worden bereikbaar door te kijken naar de mogelijkheden, talenten en wensen van alle wijkbewoners met als doel de bevordering en verbetering van de maatschappelijke integratie en participatie.

De Rietschoot is er voor iedereen!

Wie is DJ Snow?

Dj Snow (echte naam Thorsten Hopman) komt uit Alkmaar. Vanaf zijn 16e heeft hij als professionele DJ een groot deel van de wereld gezien. Hij draaide op Ibiza, in Florida, Miami, Polen en natuurlijk Nederland en stond als DJ op de grote festivals Mysteryland en Innercity.

De laatste jaren heeft Thorsten het draaien ingewisseld voor het produceren van radiopodcasts voor radiostations in Nederland en Amerika. Speciaal voor De Rietschoot kruipt hij terug in de rol van DJ Snow op de maandelijkse disco.

DJ Snow: “Ik werd gevraagd om de disco te voorzien van leuke muziek en Karaoke. De bezoekers zijn erg leuk om mee te werken, je krijgt zoveel liefde terug. Het is een genot om te zien hoe discogangers losgaan op de muziek die je draait, dat geeft een topgevoel. De sfeer in De Rietschoot is erg prettig, wij en de bezoekers hebben het vreselijk naar ons zin. Tot de volgende disco, dan gaan wij er een leuk feestje van maken!”

Eerstvolgende disco: Pieten Disco met DJ Snow & Co

“Zie de maan schijnt door de bomen. Makkers staakt uw wild geraas…” Nou, niet helemaal. Sinterklaas is weer in het land. En dat mag iedereen weten. Vlak voor zijn verjaardag op 5 december organiseren we voor jullie een speciale discoavond.

Het is de altijd gezellige pieten disco, die wordt georganiseerd op zaterdag 30 november. Met behulp van de muziek van DJ Snow & Co gaan we er voor zorgen dat jullie helemaal in de sinterklaas stemming komen!

Wat: Pieten Disco met DJ Snow & CO
Waar:  De Rietschoot
Wanneer:  Zaterdag 30 november
Tijd: 19:00 – 23:00 uur

Kosten:  € 2,50 , Begeleiders hebben gratis toegang
Korting, op vertoon van de AlkmaarPas, € 2,00

‘Binnenkomen met een glimlach, swingend weggaan’

PROGRAMMA 2019 / 2020

30 november 2019       Pietendisco
28 december 2019       Gala Disco

25 januari 2020           Neon Disco
29 februari 2020        Carnaval Disco
28 maart 2020             Oranje Disco
25 april 2020               Paas Disco
30 mei 2020                Tropical Disco

Waar:  De Rietschoot
Wanneer:  Elke laatste zaterdag van de maand van 19:00 – 23:00 uur
Kosten:  € 2,50 , Begeleiders hebben gratis toegang
Korting:  Op vertoon van de AlkmaarPas: € 2,00
info:  via De Rietschoot, 072 – 561 55 95
Contact:  Kim Kiesewetter en Frank Smit
Email:  info@rietschoot.nl

Bereikbaarheid: De Rietschoot is zeer rolstoeltoegankelijk en goed te bereiken met openbaar vervoer. Connexxion lijn 2, 3 en 4 hebben hun eindbestemming op loopafstand achter De Rietschoot.