Een gezellig kerstdiner als steuntje in de rug

Imke Bos organiseert in De Rietschoot een kerst voor jongeren die dit niet thuis kunnen vieren. Help jij mee om deze kinderen een prachtige kerst te laten vieren?

Wat doe jij met Kerst?

Als het goed is vier jij dit samen met je dierbaren, tijd voor elkaar, om gezellig samen te zijn. Waar je wellicht nog nooit bij stil hebt gestaan is dat er kinderen zijn die met Kerst niet thuis kunnen zijn. Denk hierbij aan uithuisgeplaatste kinderen, alleenstaande minderjarige vluchtelingen of tienermoeders. Ik vind dit hartverscheurend en daarom heb ik een wens…

Mijn wens is dat kinderen die niet thuis kunnen zijn met Kerst, toch een adembenemende Kerst kunnen vieren. Deze kinderen verdienen het om met de Kerst extra in de watten gelegd te worden, juist omdat er voor hun geen sprake is van “driving home for Christmas”. Mijn wens is, dat deze kinderen na afloop van de Kerst kunnen zeggen: “Ja, dit is inderdaad ‘the most wonderfull time of the year’, ondanks het feit dat ik mijn familie moet missen”. Hoewel groot, groter, groots mijn ambitie is geven kinderen zelf aan dat er niet veel nodig is om een mooie Kerst te hebben. Het is eigenlijk heel eenvoudig.

Ingrediënten voor een geslaagde Kerst zijn:

  •  Gezellig samen zijn
  •  Lekker eten
  •  Een kerstboom met veel lichtjes
  •  Cadeautjes

Doneren kan via Bankrekening Nl30 Rabo 0335 0574 97, tnv I. Bos)

De boom is aanwezig en het gezellig samen zijn is onbetaalbaar.  Geen geld, maar wel tijd? Wij zoeken nog een vrijwilligers en een creatieveling. Ben jij beschikbaar en inzetbaar, dan horen wij dit uiteraard graag. Je kunt mij daarvoor benaderen via een persoonlijk bericht.

*** STATUS UPDATE****

Voor nu wil ik al een aantal bedrijven bijzonder bedanken. Het feest kan namelijk doorgaan dankzij jullie! Wij zijn goed opweg, maar we zijn er nog niet! We hebben nog plek voor 20 jongeren. Maak jij dit mede mogelijk?

Ik wil alvast de volgende bedrijven onwijs bedanken:

Voor de faciliteiten

  • Albert Heijn Geert Groteplein voor het heerlijke hoofdgerecht!
  • Albert Heijn Europa Boulevard voor het verrukkelijke toetje!

Daarnaast wil ik alle andere donateurs ontzettend bedanken!

Veel liefs,

Imke
Dare to share!

Met bijzondere dank aan: Parlan Jeugdhulp

Bron: Imke Bos (Facebook)