Weerwolven van Wakkerdam, verplaatst naar 24 Februari

Update

Inmiddels kunnen wij melden dat het optreden is verplaatst naar 24 Februari. Het optreden vindt dan plaats tussen 14.30 – 16.00 uur.

Opgeven kan door een mailtje te sturen naar: info@eigenwijze072.nl of via de ticketlink

onvoldoende inschrijvingen

Via Facebook ontvingen aan het begin van het weekend onderstaande oproep. Er zijn op dit moment nog onvoldoende inschrijvingen voor de improvisatie voorstelling Weerwolven van Wakkerdam. Zou het je toch eigenlijk wel leuk lijken om deze voorstelling bij te wonen? Stuur dan zo snel mogelijk een bericht naar Eigenwijze072 !

 

Lieve mensen,

Ik hoor van verschillende kanten, dat jullie het leuk vinden om te Weerwolven. Helaas heb ik nog geen aanmeldingen binnen en dit vind ik echt super jammer!

Met een kleine groep kunnen we dit spel al spelen, want dan gooi ik o.a. de rol van kleine wilde erin!

Heb je zin om dit spel te spelen? Stuur mij dan zo snel mogelijk een berichtje, anders ben ik genoodzaakt om maandag af te zeggen en dat vind ik een naar idee. De Weerwolven die nu in de buurt lopen worden er dan alleen maar meer!

Weet je dat je als volwassenen mee kunt doen?
Weet je dat je ook alleen je kinderen mee kunt laten doen?
Weet je dat je als ouder met je kinderen mee kunt doen?

Ik hoop dit weekend een aantal aanmeldingen te krijgen!

Waar: De Rietschoot, Saskerstraat 22 in Koedijk
Wanneer: zondag 27 januari
Tijd: 14.30 uur tot 16.00 uur
Kosten: € 5 euro p.p.