Wijkbewoners kunnen in De Rietschoot en De Hofstaete bij elkaar komen, elkaar ontmoeten, een kopje koffie te drinken, de krant te lezen of een spelletje te spelen. Of aanschuiven bij reguliere de activiteiten: van klaverjassen, zaalvoetbal, pilates en volksdansen tot G-disco’s. Senioren kunnen in De Hofstaete elkaar ontmoeten bij activiteiten zoals koersbal, klaverjassen, bingo, muziekmiddagen, biljarten, spelavond, zangkoor, filmmiddag.

Evenementen

Het hele jaar worden in en rondom De Rietschoot evenementen georganiseerd zoals Dijkloop, Brede School programma, buurtvolleybal, kinderspelen, intocht Sinterklaas, Happy Feelings-beurs.

Op dit moment hebben wij geen evenementen op de agenda staan.

Markten

Bent u op zoek naar interessante, oude, retro, mooie, gekke, moderne, curiosa, vintage, handige, brocante, altijd al willen hebben, gebruikte, onvindbare, voordelige, goedkope en leuke spullen? Of wilt u graag nog een centje terug voor alle mooie spulletjes en tegelijkertijd iemand anders blij maken met een koopje? Heeft u een kast vol leuke kinderkleding maar zijn de kinderen alweer zoveel gegroeid het afgelopen jaar? Gaat u voor duurzaam en vindt u dat spullen weggooien verspilling is als ze best nog meekunnen? De Rietschoot en De Hofstaete organiseert regelmatig een buurtrommelmarkt.

Op dit moment hebben wij geen buurtrommelmarkt op de agenda staan.