maart, 2017

25mar20:0022:00Aurora in concert met gastoptreden van Paulus Vis

Details evenement

Na onze fantastische jubileumconcerten vorig jaar, gaan we in 2017 een UNIEK concert voor u voorbereiden. Ons verrassingselement is de samenwerking met de bekende en veelzijdige blokfluitist PAULUS VIS! De combinatie blokfluit en harmonie is nog niet eerder gehoord en vertoond, dus ga deze unieke kans niet missen!
Paulus brengt samen met zijn professionele ensemble (James Zwaag/piano en Dirkjan de Koning percussie/slagwerk) eigen geschreven stukken ten gehore. Wie hem kent weet dat het geen doorsnee-blokfluitconcert wordt, zijn slogan is: “Het andere geluid van de blokfluit”.
Onze dirigent Simon Boerke heeft de partijen van stukken die we gezamenlijk spelen voor de orkestleden bewerkt. O.a. “Irish Fantasy”, “Vision” en de “Paulus Boogie”.
En uiteraard spelen we ook onze “eigen” stukken voor u: BOA heeft op dit moment “Eye of the Tiger” op de lessenaar en het Grootorkest studeert -as we speak- fanatiek op de ritmes in de “Sting Medley” met Symhonicity (ga er maar aan staan!), Desert Rose (prachtig…) en Every Breath You take (wie kent ‘t niet). Ook zijn we enthousiast over “The Rise of the Blackjack” van Gerald Oswald. En dit is uiteraard nog maar een kleine greep uit het totale repertoire.
Ga dit prachtige concert meemaken en genieten van deze muzikale avond. Wij hebben er in ieder geval zin in!
De beide orkesten: het Grootorkest en BOA (BrugOrkestAurora) staan onder de enthousiaste leiding van onze dirigent Simon Boerke.

Concertgegevens:

Datum: zaterdag 25 maart 2017, aanvang: 20.00 uur, locatie: De Rietschoot, Saskerstraat 22, Koedijk.
Toegang: € 9. Kinderen t/m 12 jaar € 4,50.
Donateurs van Aurora gratis toegang!

Tijd

(Zaterdag) 20:00 - 22:00

Locatie

De Rietschoot

Saskerstraat 22, 1831CR Koedijk