september, 2017

14sep17:0022:00Workshop Tarwebloem-taarten

Details evenement

Door het biologische graan dat wij inkopen, de soort stenen waarop dit graan gemalen wordt en de buil waarin het meel gezeefd wordt, hebben wij een tarwebloem met een hele mooie smaak!! Daar kun je een heerlijk brood of een lekkere taart van bakken! Hoe?

Judith heeft in haar opleiding tot banketbakker vooral gewerkt met gangbare producten. De taarten die ze nu in onze winkel verkoopt heeft ze allemaal zelf moeten ontwikkelen, de kennis die ze daardoor extra heeft opgebouwd geeft ze graag door. Karlijn heeft een flinke schat aan kennis op het gebied van producten, voeding en allergieën, ook zij kan daar uitgebreid over vertellen.

In deze workshop zullen Karlijn en Judith dus e.e.a. vertellen en voordoen, maar vooral ook zelf laten ervaren hoe je mooie taarten maakt, van een goede basis (het kapsel en de crème)voor een feesttaart naar een taart die rekening houdt met diverse allergieën of een veganistische taart. De ingrediënten die we gebruiken zijn allemaal biologisch geproduceerd en verkrijgbaar in onze winkel.

We nemen echt de tijd voor de workshop en beginnen daarom om 5 uur ’s middags. Er wordt koffie, thee en een maaltijdsoep geserveerd en natuurlijk kun je van de gebakken resultaten e.e.a. mee naar huis nemen.  De workshop is van 17.00 uur tot 22.00 uur en kost € 50,00 per persoon. Er zijn max. 8 plaatsen per workshop, graag opgeven bij Karlijn of in de winkel (06-26086705)

Tijd

(Donderdag) 17:00 - 22:00

Locatie

Maalderij De Gouden Engel

Kanaaldijk 236, 1831 BE Koedijk