Gastoptreden fluitist Paulus Vis bij Aurora

Na de fantastische jubileumconcerten vorig jaar, gaat Aurora in 2017 een uniek concert voor u voorbereiden. Het verrassingselement is de samenwerking met de bekende en veelzijdige blokfluitist PAULUS VIS! De combinatie blokfluit en harmonie is nog niet eerder gehoord en vertoond, dus ga deze unieke kans niet missen!

 “Het andere geluid van de blokfluit”.

Paulus Vis brengt samen met zijn professionele ensemble (James Zwaag/piano en Dirkjan de Koning percussie/slagwerk) eigen geschreven stukken ten gehore. Wie hem kent weet dat het geen doorsnee-blokfluitconcert wordt, zijn slogan is: “Het andere geluid van de blokfluit”.

Aurora dirigent Simon Boerke heeft de partijen van stukken die gezamenlijk worden gespeeld voor de orkestleden bewerkt. O.a. “Irish Fantasy”, “Vision” en de “Paulus Boogie”. En uiteraard speelt Aurora ook “eigen” stukken voor u: BOA heeft op dit moment “Eye of the Tiger” op de lessenaar en het Grootorkest studeert fanatiek op de ritmes in de “Sting Medley” met Symhonicity (ga er maar aan staan!), Desert Rose (prachtig…) en Every Breath You take (wie kent ‘t niet). Ook zijn we enthousiast over “The Rise of the Blackjack” van Gerald Oswald. En dit is uiteraard nog maar een kleine greep uit het totale repertoire.

Ga dit prachtige concert meemaken en genieten van deze muzikale avond. Aurora heeft er in ieder geval zin in!
De beide orkesten: het Grootorkest en BOA (BrugOrkestAurora) staan onder de enthousiaste leiding van dirigent Simon Boerke.

Wanneer?
Zaterdag 25 maart 2017
Hoe laat?
Het orkest start om 20.00 uur en speelt tot ongeveer 22.00 uur
Waar?
In De Rietschoot natuurlijk !
Entree?
Toegang: € 9. Kinderen t/m 12 jaar € 4,50.
Donateurs van Aurora gratis toegang!