De GennissenSpeldag: een groot succes!

Gewoon gezellig!

Zaterdag 7 april was De Rietschoot (Koedijk) het decor voor de GennissenSpeldag. Voor het vijfde jaar op rij organiseerde SV Koedijk samen met zo’n 70 vrijwilligers een geweldige middag voor mensen met een beperking. Ringsteken, een reuzen dartbord, schieten op een spookslot, ballen schieten met een luchtkanon, clowns, schminken, touwtje trekken en de vrijwilligers van Showhero met hun feest karaoke. En dus ging het dak er helemaal af.

Een muzikale rode loper

De middag werd geopend door de muzikanten van Drumband De Reiger. Samen rolden zij een muzikale rode loper uit voor zo’n 150 deelnemers. Met twee tellen vooraf lieten zij de lentezon stralen en toverden een glimlach op ieders gezicht.

De Gennissen Speldag is niet alleen vòòr, maar deels ook dòòr mensen met een beperking. De Giganten (De G-sporters van SV Koedijk) helpen op deze dag. Zo zien ook zij dat ze iets voor iemand kunnen betekenen. Deze unieke combinatie zorgt voor het mooiste bedankje dat je kunt krijgen. Stralende gezichten. SV Koedijk biedt daarmee een mooie dag voor heel veel verschillende mensen. Top!

Bron: https://www.facebook.com/EsdegeReigersdaal/

GennissenSpeldag  in beeld

Op de dag zelf waren er verschillende fotografen aanwezig, de bekendste hiervan is Eric Minten. Zijn foto’s zijn hier te vinden. De Rietschoot zelf heeft ook nog een aantal foto’s gemaakt. Deze zijn hier te vinden.

fl_MG_6835_revised