Geslaagde Sinterklaasintocht en -feest!

Tussen de buien door scheen de zon én kwam Sinterklaas aan in Koedijk. Drommen vrolijke en lichtelijk gespannen kinderen stonden aan de kant te wachten op dé pakjesboot van Sinterklaas. De Sint en zijn Pieten werden muzikaal onthaald door Muziekvereniging Aurora en Slagwerkgroep Da Capo Alkmaar. Als een vorst werd Sint in een open koets met paarden door de straten gereden. Een lange stoet kinderen liep achter de Sint aan, op naar De Rietschoot.

In een uitverkochte Rietschoot ging het feest spetterend verder met vrolijke pieten, teruggevonden sleutels, muziek, zingen, een toneelstuk door De Roos én Sinterklaas én pepernoten én bellenblaas. Wat was het een leuke middag! Iedereen bedankt voor het meehelpen aan dit kinderfeest.

Sinterklaas heeft niet alleen aan kinderen, maar ook aan ouderen gedacht. Elke 1e en 3e zondag van de maand wordt er geklaverjast in De Rietschoot. Afgelopen zondag was het helemaal een dolle boel met een onverwacht bezoek van Sinterklaas en z’n Pieten. Hilariteit alom.

Benieuwd naar nog meer foto’s? Neem een kijkje in het album van Deedee’s en het album van La Luuz.

#rietschoot #sinterklaas