Gezocht: Wandelcoach voor groene buurtwandeling

Stichting Gezond Natuur Wandelen start binnenkort in Alkmaar met wandelingen in uw buurt. Wij zoeken daarom mensen die het leuk vinden om regelmatig een uurtje een wandelgroep langs groene routes te begeleiden.

Begeleiden

U kunt wekelijks als coach meewandelen, maar ook als u één keer per maand beschikbaar bent, zijn we daar heel erg blij mee. Per wandeling streven we naar twee coaches. Nieuwe coaches krijgen bovendien een gratis dagcursus van de wandelbond (KWBN) en een EHBO cursus aangeboden.

Dus wandelt u graag? Doet u dat graag in een groene omgeving? Wilt u het enthousiasme voor de natuur en/of het wandelen overbrengen op anderen? Geef u dan op!

Doel

Het doel van Gezond Natuur Wandelen is om met mensen, die om wat voor reden dan ook wat minder bewegen, een keer per week een wandeling te maken van maximaal een uur, vanaf een vaste locatie, op een vast tijdstip en in een rustig tempo.

Behalve het positieve effect op de gezondheid is het natuurlijk vooral ook heel erg gezellig! Na afloop is er bovendien altijd gelegenheid voor het gezamenlijk drinken van een kopje koffie.

We zijn op zoek naar vrijwillige coaches die in een team een nieuwe wandeling in Alkmaar willen gaan opzetten.

Interesse?

Wilt u meer informatie, bezoek dan de website: www.gezondnatuurwandelen.nl. Wilt u coach worden, neem dan contact op met Nicky Schuurman via n.schuurman@natuurlijkezaken.nl of 06 – 33984285.