Gouden Amsterdams Cult’Uurtje

Een waar Gouden feest met onvervalste smartlappen

Gouden Cult’Uurtje

Wat een heerlijk Amsterdams feest in De Hofstaete met Peter Ruzette bij het Gouden Cult’uurtje. Met Amsterdamse smartlappen, Nederlandstalige levensliederen en evergreens kreeg Peter de handen op elkaar en zelfs de voetjes van de vloer. In De Hofstaete werd meegezongen en genoten van Johnny Jordaan tot René Froger, van Frank Sinatra tot Tom Jones.

Gouden Koffie

Nog meer genieten tijdens de optredens met een gratis kopje koffie. De koffie wordt gesponsord door Albert Heijn de Mare.

Gouden Foto’s

gouden-cultuurtje-peter-ruzette2gouden-cultuurtje-peter-ruzette8gouden-cultuurtje-peter-ruzette3gouden-cultuurtje-peter-ruzette4gouden-cultuurtje-peter-ruzettegouden-cultuurtje-peter-ruzette5gouden-cultuurtje-peter-ruzette6gouden-cultuurtje-peter-ruzette7gouden-cultuurtje-peter-ruzette9

Kijk hier voor nog meer sfeerfoto’s

Senioren Wijksteunpunt De Hofstaete

Wijksteunpunt De Hofstaete is een toegankelijke ontmoetingsplek voor met name senioren. U kunt in De Hofstaete terecht voor een gezonde maaltijd en deelnemen aan een breed activiteitenaanbod. Senioren Wijksteunpunt De Hofstaete, Daalmeereiland 40, Daalmeer.