Gouden blokje om in de wijk

Gouden wandelclub voor senioren

Woensdagochtend, de lucht is strakblauw en het zonnetje schijnt. Al is het rond het vriespunt, het lijkt wel lente. Prima omstandigheden voor kleine wandeling: start gouden wandelclub voor senioren.

gouden-dagen-wandelclub
De eerste wandelaars van de Gouden Wandelclub.

Wens van mevrouw Kleimeer

Gewoon gezellig samen een blokje om met (wijk)bewoners van Senioren Wijksteunpunt De Hofstaete. Gewoon even naar buiten, door de wijk wandelen, een blokje om, frisse neus halen en de stramheid uit de spieren halen. Dat was de Gouden Wens van mevrouw Kleimeer: een senioren wandelclub.

Met dikke jassen, stevige schoenen en enorm veel plezier hebben wij gewandeld door Daalmeer en Koedijk. Een prachtige start van de nieuwe gouden wandelclub en opgedragen aan mevrouw Kleimeer. Helaas is zij kortgeleden onverwachts overleden, maar zou zeker waarderen dat haar idee werkelijkheid is geworden.

gouden-dagen-mevrouw-kleimeer
Gouden ambassadrice mevrouw Kleimeer
samen met activiteitenbegeleidster Elles.

Loopt u een keertje mee met de gouden wandelclub?

Elke maandag en woensdag starten we om 10 uur vanaf De Hofstaete. We lopen niet hard, niet ver en niet lang. Met rollator, scootmobiel of booster kunt u gewoon meedoen. Er is begeleiding. Na de wandeling drinken we nog een kopje koffie of thee. Doet u mee?

We starten op maandag en woensdag om 10 uur vanaf Wijksteunpunt De Hofstaete, Daalmeereiland 40, Daalmeer.

Gouden Dagen Alkmaar-Noord

Gouden Dagen is het goede doel voor ouderen. Zij maken zich hard voor de kwaliteit van leven van ouderen. Want juist ouderen hebben te maken met verliezen die onomkeerbaar zijn. Als je niet meer mobiel bent, je gezondheid slechter wordt en/of veel mensen om je heen hebt verloren, worden mooie momenten zeldzaam. En als u denkt: goh, wat ontzettend gaaf dat jullie dit voor ouderen doen en kan ik ook ondersteunen? Ja, dat kan! Misschien kunt u helpen om wensen te vervullen door donateur te worden: rietschoot.nl/gouden-dagen/doneren.