Gouden Dagen Alkmaar-Noord in het nieuws

Nog maar twee maanden geleden is Senioren Wijksteunpunt De Hofstaete een Gouden Dagen-locatie geworden. In deze twee maanden heeft Gouden Dagen Alkmaar-Noord al meerdere keren het lokale nieuws gehaald. En dat is mooi, want alleen door bekendheid in onze regio kunnen wij ouderen bereiken en wellicht een hartewens vervullen of leuke gezamenlijke activiteiten mogelijk te maken.

Maar ook door bekendheid te geven aan Gouden Dagen Alkmaar-Noord hopen wij donateurs te werven. En dat kunnen donateurs zijn die ons financieel steunen, of sponsoren die ons belangeloos steunen met diensten of goederen.

Help mee wensen vervullen

Het zijn vaak maar -in onze ogen- kleine of eenvoudige wensen die met een beetje hulp gemakkelijk te vervullen zijn. Zoals onze 1e vervulde wens: een strandwandeling. Het was niet een wens van iemand uit bijvoorbeeld Limburg, maar gewoon hier uit Alkmaar. Het strand ligt hier toch om de hoek, je kunt met 20 minuten op het strand zijn. Voor ouderen kunnen alledaagse activiteiten echter een brug te ver zijn. Niet iedereen beschikt over een netwerk van familie, vrienden of bekenden en kunnen lastig zelfstandig op stap.

Neem eens een kijkje op de pagina Te vervullen wensen. U zult zien dat er hele mooie en eenvoudige hartewensen tussen zitten. Misschien dat u kunt meehelpen om een bepaalde wens te vervullen? Denk bijvoorbeeld aan toegangskaarten, vervoer, maaltijden, gebak bij de koffie. Of wilt u iets leuks organiseren voor ouderen in Alkmaar-Noord? Laat het ons weten!

Gouden Dagen Alkmaar-Noord in het nieuws

1e Gouden Dagen-wens vervuld: strandwandeling

Op de koffie bij de burgemeester

Locatie Gouden Dagen Alkmaar-Noord geopend door burgemeester