Steun ons

Gouden Dagen Nederland is het goede doel voor ouderen in Nederland. En door onze Gouden Dagen deelnemers – lokaal gevestigde zorg- en/of welzijnsinstellingen – bereiken we ouderen die het écht nodig hebben. We brengen mensen en middelen bij elkaar om hen positief en structureel te helpen. Aandacht is het sleutelwoord in onze aanpak.

Word Gouden Donateur

Gouden Dagen is het goede doel voor ouderen in Nederland. Want als je niet meer mobiel bent, je gezondheid slechter wordt en/of veel mensen om je heen hebt verloren, worden mooie momenten zeldzaam. Met uw steun kan Gouden Dagen het leven van kwetsbare ouderen weer leuk maken.

Wilt u ouderen in uw omgeving steunen? Vul dan het formulier Gouden Donateur in.

Word Gouden Vriend

Als Gouden Vriend bent u voor ons – en onze lokale deelnemer – een rots in de branding. Want door het bieden van meerjarige steun, ontstaat er een stevig gefundeerd aanbod voor ouderen: afgestemd op de buurt en dichtbij. Met uw steun kunnen wij zichtbaar én betekenisvol ons werk doen.

Als u Gouden Vriend wilt worden, is er grote kans dat u recht heeft op belastingvoordeel; uw gift kan aftrekbaar zijn voor de Belastingdienst. Met het formulier Gouden Vrienden legt u niet alleen uw gift vast. U laat ons ook weten dat wij meerdere jaren op u kunnen rekenen. Klik hier voor de toelichting Gouden Vrienden.