Een Gouden Wens voor Wim Bijpost; een motortocht met 2Wheels4Wings

Dankzij 2Wheels4Wings heeft Gouden Dagen Alkmaar-Noord een stoere wens kunnen vervullen. Vrijdagavond 7 september werd Wim Bijpost als een vorst rondgereden op een trike, begeleid door meerdere motorrijders.

gouden-dagen-motortocht

Tegen zes uur ‘s avonds stonden twee in het goud geklede mensen voor de deur van zijn appartement. Totaal verrast, maar nietsvermoedend, reageerde Wim Bijpost nog behoorlijk nuchter. “Als ik had geweten dat jullie zouden komen had ik me nog even geschoren.” Langzaam begon het tot hem door te dringen dat het Gouden Dagen team voor iets speciaals kwam.

Voor het Senioren Wijksteunpunt De Hofstaete stond een glanzende witte trike op hem te wachten en werd hij begroet door een stoet ronkende en brullende motoren. Omdat het buiten toch wat fris begon te worden, werden er nog snel wat dikke kleren van binnen gehaald en kon Wim dik aangekleed aan zijn bijzondere motortocht beginnen. Tijdens de rit kwam de regen met bakken uit de hemel en werd de motortocht iets ingekort. Maar wat heeft Wim genoten!

Bedankt 2Wheels4Wings en Gouden Dagen Alkmaar-Noord voor deze prachtige ervaring.

Foto: Christina Simons