Meer Goud voor Oud

Het Koedijks Cult’Uurtje is al jaren een begrip in Koedijk. Het team achter het succesvolle Cult’Uurtje heeft speciaal voor De Hofstaete een seniorenprogramma opgezet: Gouden Cult’Uurtje. Elke 3e donderdagmiddag van de maand een gezellig en muzikaal programma voor senioren in De Hofstaete. Kom, kijk en geniet.

Het Koedijks Cult’Uurtje is al jaren een begrip in Koedijk. Het team achter het succesvolle Cult’Uurtje heeft speciaal voor De Hofstaete een seniorenprogramma opgezet: Gouden Cult’Uurtje. Elke 3e donderdagmiddag van de maand een gezellig en muzikaal programma voor senioren in De Hofstaete. Kom, kijk en geniet.

Liederlijk Schagen en de Toilet Thea’s

Donderdag 22 maart van 14.00 tot 15.30 uur treedt Liederlijk Schagen op in De Hofstaete. Dit Nederlandstalige koor heeft vele optredens gedaan met bekende Nederlanders zoals Sieneke, Saskia & Serge, Vader Abraham, Dries Roelvink. Een vreselijk gezellig koor.

Plus bonus: de grappige muzikale Toilet Thea’s. Entree: € 3,00, inclusief deelname loterij en gratis koffie.

Het Schlagerkoor uit Schagen

Donderdag 19 april van 14.00 tot 15.30 uur treedt Het Schlagerkoor uit Schagen op in De Hofstaete. Het Schlagerkoor uit Schagen zingt Duitstalige nummers uit de jaren 60/70. Een lust voor het oog en oor met liedjes van Duitse afkomst van Jurgen Marcus, Heino, Conny Francis, Conny Froeboess en vele anderen. Entree: € 2,50, inclusief gratis koffie.

gouden-cultuurtje-schlagerkoor

Retrokoor uit Schagen

Donderdag 17 mei van 14.00 tot 15.30 uur treedt het Retrokoor uit Schagen op in De Hofstaete. Dit koor zingt de gouden hits uit de gouden tijden. Gehuld in polka dot jurken en Rock & Roll jasjes zingen zij nummers van o.a. Paul Anka, Cliff Richard, Elvis en vele andere toen zo zeer bekende toppers. Met verschillende optredens achter de rug is het nu al duidelijk dat de jaren 50/60 zeer in trek zijn op dit moment. Swingen dus. Entree: € 2,50, inclusief gratis koffie.

gouden-cultuurtje-retrokoor

The Accordeon Ladies

Donderdag 21 juni van 14.00 tot 15.30 uur treden The Accordeon Ladies op in De Hofstaete.

Het accordeon blijkt al jaren een onder geschoven kindje in de muziek te zijn. Forget it! The Accordeon Ladies spelen nummers uit gouden tijden en denken er niet aan om dit prachtige instrument neer te leggen om plaats te laten maken voor de hedendaagse muziek. Zij brengen liedjes zoals ‘Marmor Stein und eisenbricht’, ‘La mer’, ‘Had je niet die mooie blauwe ogen’. The Accordeon Ladies laten u graag verrassen met een muzikaal rondje Europa bij hun optreden. Entree: € 2,50, inclusief gratis koffie.

gouden-cultuurtje-accordeon-ladies

Sandra Mooy

Donderdag 19 juli van 14.00 tot 15.30 uur treedt Sandra Mooy op in De Hofstaete. Sandra Mooy is een allround zangeres met een voorliefde voor countrymuziek en mooie Nederlandstalige liedjes. Tijdens haar optredens weet ze haar publiek te boeien en te raken met haar verhaal, uitstraling en mooie warme stem. Al wandelend door de zaal neemt ze de mensen mee op een muzikale reis en van ieder land dat bezocht wordt zingt ze (samen met het publiek) een of meerdere bekende liedjes. Mooie gevoelige songs worden afgewisseld met meezing-repertoire. Vol humor met af en toe een traan, maar lachen en plezier voert de boventoon. Entree: € 2,50, inclusief gratis koffie.

gouden-cultuurtje-sandra-mooy

Gratis koffie

Nog meer genieten tijdens de optredens met een gratis kopje koffie. De koffie wordt gesponsord door AH De Mare.

Senioren Wijksteunpunt De Hofstaete

Wijksteunpunt De Hofstaete is een toegankelijke ontmoetingsplek voor met name senioren. U kunt in De Hofstaete terecht voor een gezonde maaltijd en deelnemen aan een breed activiteitenaanbod. Senioren Wijksteunpunt De Hofstaete, Daalmeereiland 40, Daalmeer.

Wijksteunpunt De Hofstaete is een toegankelijke ontmoetingsplek voor met name senioren. U kunt in De Hofstaete terecht voor een gezonde maaltijd en deelnemen aan een breed activiteitenaanbod. Senioren Wijksteunpunt De Hofstaete, Daalmeereiland 40, Daalmeer.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]