Het juiste adres voor een lekkere kop koffie en gezellig samen zijn

In De Rietschoot en De Hofstaete is het alle dagen een drukte van belang. Vele verenigingen, wijkbewoners, senioren en schoolkinderen lopen in en uit. Wij verwelkomen ze allemaal vol enthousiasme en gastvrijheid. Bij ons kun je een krantje of tijdschrift lezen, een kaartje leggen, gezellig bijkletsen, biljarten, of gewoon alleen even een kopje koffie of een borreltje drinken. Wij zijn de wijkhuiskamer om elkaar te ontmoeten.

De Rietschoot is er voor iedereen!

Professioneel horeca-team

De Rietschoot heeft een volledige horecavergunning én een professionele horeca-team. Wij kunnen een uitstekende en volledige catering aanbieden bij vergaderingen, feesten, recepties. Ook voor arrangementen zoals een uitgebreide lunch, high-tea, borrelhapjes, diners kun je bij ons terecht.

Zaalverhuur

Wil je een workshop organiseren, of een bijeenkomst? Zoek je een plek voor een gespreksgroep of een vergaderingruimte? Een mooi podium voor een musical of optreden? Dan zit je bij De Rietschoot op de juiste plek. In één van onze zalen kun je namelijk terecht voor vele verschillende activiteiten en bijeenkomsten. Wil je ook catering bij je bijeenkomst, receptie of vergadering, dan verzorgt ons team dit natuurlijk graag voor je. Van koffie met taart bij ontvangst tot hapjes en drankjes na afloop. Van lunchbuffet tot driegangendiner.