Inschrijven Brede School programma

brede-school-rietschoot-alkmaar-koedijk

Inschrijven Brede School Programma

Het programma voor de Brede School gaat maandag 20 januari 2020 van start. Vanaf 6 januari kunnen leerlingen van O.B.S De Zandloper en R.K. Basisschool Erasmus inschrijven via Stadskids Alkmaar. Van ouders wordt een bijdrage verwacht van € 16,00 (8 lessen van € 2,00 per les).

Wat staat er op het programma?

Tekenles, Capoeira, SportXtra, Fotografie cursus, Kids Cinema Club en Hardlooptraining voor De Dijkloop staat op het programma.
Kijk hier meer informatie of bekijk het Overzicht Brede School Programma 2020

(H)erkennen talent, interesse, passie

Iedereen heeft één of meerdere talenten. De één heeft een talent voor pianospelen, een ander heeft een talent voor sport. De meeste mensen zien hun eigen talenten echter als iets heel normaals: “Doe niet zo gek, dat is toch heel normaal dat ik dat doe, dat kan toch iedereen!” Vaak (h)erkennen we onze eigen talenten dus niet terwijl ze ons wel uniek maken.Door een breed scala aan activiteiten te organiseren voor kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar, ontdekt een kind waar zijn/haar talenten en interesses liggen en kan zich hiermee verder ontwikkelen. Activiteiten die kunnen bijdragen aan de sociale en lichamelijke ontwikkeling, zoals muziek, sport, dans, kunst, toneel, techniek, natuur, knutselen.