Ivonne van Hielten-Taai

Mijn naam is Ivonne van Hielten-Taai; ik ben 65 jaar en woon in Alkmaar-Noord. Ik ben geboren in Grootschermer, een dorpje gelegen tussen Purmerend en Alkmaar aan de rand van de Eilandspolder. Grootschermer is bekend van o.a. de beeldhouwer Nic Jonk.

Mijn voorkeur gaat uit naar het schilderen/tekenen van dieren en mensen in beweging, dat kan zijn in de vorm van sport of dans en is realistisch/figuratief. Ook nodig ik regelmatig iemand uit voor me te poseren; ik maak een aantal schetsen, neem wat foto’s om uiteindelijk tot een mooi eindresultaat te komen.
Ik werk uitsluitend met pastelkrijt en olieverf en mijn motto luidt:

‘What you see is what you get.’

 

  

Routekaart

Download hier de plattegrond van de Kunstroute of haal deze (vanaf 3 september) op in De Rietschoot of Wijksteunpunt De Hofstaete. Iedereen is van harte welkom op beide dagen van 11.00 tot 17.00 uur.

Plattegrond Kunstroute 06

Wijksteunpunt De Hofstaete
Daalmeereiland 40
1827 KX Alkmaar