Jong en oud werken samen in voorbereiding naar een Musical

Na de 2 uitvoeringen een aantal jaar geleden van het blijspel “Snert a la kokkie“ zijn in De Hofstaete opnieuw repetities van start gegaan. Ditmaal is de lat een stukje hoger gelegd en is de keuze gevallen op de musical “bisnis om een quizmiss“ geschreven door Aad Caspers. Na een innige voorbereiding zijn de rollen nu verdeeld en wordt iedere donderdagavond vanaf 19.30 uur gerepeteerd in de grote zaal van De Hofstaete. Wat het zo bijzonder maakt is dat de spelers bestaan uit 70, 80, 90 plussers en de iets jongeren. Met zweetdruppels maar ook met heel veel humor wordt er hard gewerkt om de nodige rollen in te studeren. Het is de bedoeling om ook voor de musical minimaal 2 uitvoeringen te geven. Het stuk speelt zich af op een onbewoond eiland in Hawaii.

De musicalgroep wil van start gaan met het maken van de rekwisieten en het decor. Een aantal personen is al bereid om ondersteuning te verlenen. Palmbomen, begroeiingen, beplanting, keien, decordoek en een hut zullen o.a gemaakt moeten gaan worden. Het zou ook fantastisch zijn als er rondom het podium ware theaterdoeken kunnen komen. Ziet u mogelijkheden om de musicalgroep te ondersteunen met decoratie, met materialen (o.a hout) of met grote theaterdoeken? Uw reacties worden met open armen ontvangen.

Voor reacties of meer informatie kunt u terecht op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur op het telefoonnummer 072-5624521. U kunt ook mailen op wspdehofstaete@gmail.com of op edekker@alkcare.nl