Kerstmarkt Koedijk

Op zaterdag 15 december zal in en rondom De Rietschoot een spectaculaire Kerstmarkt georganiseerd worden. De bezoekers op onze Kerstmarkt kunnen alles vinden om de donkere wintermaanden op te fleuren en het in huis gezellig te maken in een prachtige Kerstsfeer.  Ondertussen kunt u genieten van sfeervolle muziek en entertainment.

Wat kunt u verwachten?

  • Een levende kerststal (mede mogelijk gemaakt door
    Kinderboerderij “Jong Leven” uit Sint Pancras
  • Een indoor schaatsbaan (www.icesolutions.nl/) mede mogelijk gemaakt door ijsclub koedijk
  • Een gezellige knutselactiviteit voor de Kinderen
  • Workshops ‘Kerststukje maken’ door bloembinderij Jaap Schipper
  • Je kunt op de foto met de kerstman!
  • Een grote kerstmarkt over de hele lengte van de sporthal met een uitgebreid aanbod aan kerstartikelen, houtkunstwerken en houten artikelen in de intarsia stijl, parfumoliën, kinderspeelgoed, kraamcadeau’s en nog veel meer….
  • Voor een lekker tussedoortje kunt u terecht bij de moodtuk (bekend van de moodcar) die dit jaar voor de verandering binnen staat

Kom gezellig langs voor een heerlijke kop warme chocolademelk, neem een kijkje bij onze levende Kerststal of schuif aan bij de workshop Kerststukjes maken en neem direct uw eigen creatie mee naar huis!

IJsclub Koedijk financiert mee

Het bestuur van de IJsclub Koedijk heeft besloten om na 32 jaar te stoppen. Het is niet gelukt om de jeugd van Koedijk enthousiast te maken om naar de ijsbaan te gaan. De IJsclub Koedijk wil alle leden en donateurs bedanken. Het overgebleven geld is aan De Rietschoot geschonken om in de winter een indoor kunstijsbaantje te plaatsen.

Locatie: De Rietschoot
Wanneer: Zaterdag 15 december 2018
Tijd: 13:00 – 21:00 uur
Toegang: gratis voor bezoekers
Extra: Op vertoon van de AlkmaarPas: gratis kerstbal

Standhouders

           Made by K&L