Koning(in) van de Zeskamp

De ToffeFilmMiddag en Piratenspelen zijn nog maar net achter de rug en hupsakee Kinderspelen Koedijk heeft al weer een supertof kinderfeest bedacht: Ben jij de snelste koning of koningin van Koedijk?

Doe mee op 25 april met de zeskamp op het voetbalveld naast De Rietschoot. Met o.a. een stormbaan van 27 meter lang, levend tafelvoetbal, kruiptunnels en vele andere spelletjes! Ook zal het schmink team aanwezig zijn voor mooie kunstwerkjes!

Ben jij de snelste koning of koningin van Koedijk?

Wij hopen natuurlijk dat alle kinderen weer met ons mee doen en er een leuke dag van gaan maken!
Aanmelden kan per e-mail naar ActiviteiteninKoedijk072.

Kinderspelen Koedijk

Elk schooljaar hebben de kinderen van de basisschool 5 keer vakantie. In de vakantie gebeurd het regelmatig dat de verenigingen stoppen met het aanbieden van een programma, hierdoor is het erg belangrijk dat wij als bewonersonderneming een leuke vakantieactiviteit aanbieden. De activiteiten zullen erg afwisselend zijn van sport en bewegen tot aan samen knutselen of spelletjes doen. Door de samenwerking hebben we de mogelijkheid om een zeer breed activiteitenaanbod aan te bieden, hierdoor krijgen de kinderen die niet op vakantie de mogelijkheid om toch tegen een kleine betaling te genieten van een geweldige vakantie.