Wat is Kinderspelen Koedijk?

Elk schooljaar hebben de kinderen van de basisschool 5 keer vakantie. In de vakantie gebeurt het regelmatig dat de verenigingen stoppen met het aanbieden van een programma. Daarom organiseert De Rietschoot in de vakanties leuke activiteiten voor basisschoolleerlingen. De activiteiten zijn erg afwisselend, van sport en bewegen tot aan samen knutselen of spelletjes doen, oftewel een zeer breed activiteitenaanbod. Hierdoor krijgen de kinderen die niet op vakantie zijn de mogelijkheid om toch tegen een kleine betaling te genieten van een geweldige vakantieactiviteit.

Aanmelden voor een Kinderspelen-activiteit per e-mail: kinderspelenkoedijk@gmail.com
De kosten zijn afhankelijk van een activiteit, over het algemeen tussen de € 3,00 en € 4,00.

Wat gaan we volgende Kinderspelen doen?

Vakantie!

Ben je het vervelen zonder school en thuis zitten een beetje beu? Kinderspelen Koedijk gaat gewoon door met nieuwe dingen bedenken en organiseren voor de volgende activiteiten. Nieuwsgierig? Houd dan deze pagina in de gaten voor meer informatie

Wie, Wat, Waar?

  • Voor wie? Afhankelijk van de activiteit
  • Wat? Nog niet bekend
  • Wanneer? In de volgende vakantie
  • Waar? De Rietschoot, Saskerstraat 22, Koedijk
  • Wat kost dat? Afhankelijk van de activiteit

Ja, ik wil meedoen!

Vind jij de Kinderspelen sowieso altijd tof en wil je gewoon meedoen?
Meld je gelijk aan via: kinderspelenkoedijk@gmail.com

Wat heeft Kinderspelen Koedijk al georganiseerd?

13 februari 2020 - Lasergamen

Laser op, of laser mee. We gaan lasergamen! De Kerstvakantie is nog maar net geweest, of de krokussen schieten al de grond uit. De winter is voorbij gevlogen en we hebben niet eens kunnen schaatsen of sneeuwballen gooien! Daarom organiseert Kinderspelen Koedijk een sportieve activiteit waar je de restjes oliebollen uit je lijf kunt rennen, springen en zweten. We gaan lasergamen! Is lasergamen iets voor jou? Meld je gelijk aan. Trek gemakkelijke kleding en gymschoenen aan zodat je je lekker kunt uitleven.

Geschikt voor kinderen tussen de 7 – 12 jaar. Donderdag 13 februari 2020, 10.00 en 12.30 uur in de sportzaal van De Rietschoot, Saskerstraat 22, Koedijk. Je kunt meedoen voor slechts € 3,50 (incl. limonade en chips).

25 oktober 2019 - Halloweendisco on ice

De ‘Halloweendisco on ice’ wordt gehouden in twee varianten. Afhankelijk van je leeftijd kun je ‘s middags óf ‘ s avonds bij ons komen griezelen. Het programma bestaat uit een Halloween disco op de indoor schaatsbaan, een halloween (teken)film en verschillende leuke activiteiten met tot de verbeelding sprekende namen als ‘monsterblik gooien’, ‘heksenhoeden ringgooien’ en ‘ vleermuishappen’. Leeftijd 5 t/m 8 jaar van 14.30 – 16.30 uur. Leeftijd 9 t/m 12 jaar van 19.00 – 21.30 uur.

23 juli 2019 - Wateractiviteiten

Wateractiviteiten kinderen van 6 tot 12 jaar. Entree: €3,50. Tijd:13:30-15:30 uur. Inclusief limonade. Extra info neem je zwemkleding en een handdoek mee. Bij slecht weer zullen we een film gaan kijken in de zaal. Van te voren opgeven via scw@rietschoot.nl of via 072-5615595

19 februari 2019 - Op een Onbewoond Eiland

‘Op een onbewoond eiland’. Het is een van de bekendste liedjes van kinderen voor kinderen. Hoe leuk zou  het zijn om te leven op een onbewoond eiland? Op een eiland hier ver vandaag onder de palmbomen met een lekker drankje in je hand. Geen huiswerk, geen school. De hele dag doen wat je zelf leuk vind. Iedereen droomt er wel eens van. Helaas kunnen we niet voor iedereen een vliegticket boeken, dus hebben we besloten om het onbewoonde eiland gewoon naar De Rietschoot te halen. Wat gaan we allemaal doen? Voetbal en andere leuke spelletjes in de Sportzaal, Knutselen in Zomerse Sferen in de Voorzaal en de film Hotel Transsylvanië 3 in de Theaterzaal. Tijd: 13.30 – 16.00 uur. Entree: €3,50. Leeftijd: 5-12 jaar

25 januari 2019 - ToffeFilmMiddag - Big Hero 6

Er staat voor vrijdag 25 januari nog een hele leuke #ToffeFilmMiddag op het programma. De Film die we gaan draaien is Big Hero 6. De Film is een combinatie van een tekenfilm en een superheldenfilm, gemaakt door twee van de grootste filmbedrijven van dit moment, Disney en Marvel Studios. Tijd: 14.30 – 16.00 uur  (inloop vanaf 14.15 uur). Entree: € 3,50 (inclusief limonade en popcorn).

11 januari 2019 - ToffeFilmMiddag - Finding Dory

In het nieuwe jaar draaien we tijdens de Toffe filmmiddag weer de leukste, grappigste en spannendste films die we voor jullie konden vinden. Op vrijdagmiddag 11 januari draaien we de Disneyfilm: Finding Dory! Je bent vanaf twee uur welkom. Het ToffeFilmKaartje kost € 2,00.

‘Het verhaal speelt zich een jaar na de gebeurtenissen van Finding Nemo af. De vergeetachtige blauwe vis Dory herinnert zich dat zij nog ouders heeft die misschien wel haar aan het zoeken zijn. Marlin en Nemo gaan Dory helpen met de zoektocht naar haar ouders.’

7 december 2018 - ToffeFilmMiddag - Horton Hears a Who

Weet je niet wat je moet doen, met wie je kan spelen, of ben je je ouders echt wel een keertje zat? Dan is het tijd voor Kinderspelen Koedijk. Kom vrijdagmiddag 7 december naar De Rietschoot voor een ToffeFilmMiddag met de superleuke film: Horton Hears a Who!  Kom jij ook? Je bent vanaf twee uur welkom. Het ToffeFilmKaartje kost € 2,00.

2 november 2018 - ToffeFilmMiddag

Kom vrijdagmiddag 2 november naar De Rietschoot voor een ToffeFilmMiddag met de superleuke film: Kapitein Onderbroek!  Kom jij ook? De film wordt om half drie gestart. Het ToffeFilmKaartje kost € 3,00 (inclusief limonade en popcorn).

23-25 oktober 2018 - Operatie Herfststorm

Eind oktober is het eindelijk weer zover, herfstvakantie! Je kunt je natuurlijk gaan zitten vervelen. Maar dat is nergens voor nodig! De Kinderspelen zijn weer terug, en deze keer hebben we twee super gezellige middagen voor jullie gepland onder de titel ‘Operatie Herfststorm’. Twee middagen die speciaal zijn bedoeld voor alle stoere jongens en meisjes van koedijk. Op dinsdag 23 oktober wordt de gymzaal omgetoverd tot een echte stormbaan en organiseren we een stormachtige knutselmiddag. Op donderdag 25 oktober doen we er nog een schepje bovenop. Dan kunnen degenen die daar oud genoeg voor zijn (7-12 jaar) bij ons komen lasergamen! Op 23 oktober voor kinderen in de leeftijd 4-8 jaar. Op 25 oktober voor kinderen in de leeftijd 7-12 jaar. Entree: € 3,50 (BSO € 2,50).

23 augustus 2018 - Zomerspelen

Om deze lange warme zomer op een sportieve manier af te kunnen sluiten organiseren we in de week na de gondelvaart een nieuwe editie van de zomerspelen. Op donderdag 23 Augustus zijn jullie van harte welkom in de Rietschoot. We hebben een uitgebreid en veelzijdig programma waarbij er voor iedereen iets leuks te doen is. Kom knutselen, Apenkooien en genieten van een leuke zomerse film. Neem je zwemkleding mee, want bij warm weer hebben we een speciaal buitenprogramma! Je hebt al voor € 3,50 een kaartje.

1 mei 2018 - Apenkooien

Kom slingeren als een aapje! We gaan deze middag lekker samen apenkooien. Dus ben je een Aapje wat van slingeren, springen en kop rollen houdt, dan zien we je graag op 1 mei in de Rietschoot. Neem je vriendjes en vriendinnetjes mee dan gaan wij er apenmiddag van maken. Als je nu moe bent geworden van al het geslingerd dan mag je ook heerlijk onderuit gezakt een film kijken. Deze activiteit is geschikt voor de leeftijd 5-11 jaar. Kosten: € 3,50.

25 maart 2018 - Pyjama Party

Al wakker? Geen zin om nog te slapen? Zin in een Pyjama Party? Trek je tofste pyjama of Onesie aan en kom op zondag 25 maart van 9.30 tot 11.30 uur naar De Rietschoot. Kinderspelen Koedijk organiseert een gezellige Pyjama Party met leuke film voor kinderen van 4-11 jaar. Film, film, wat voor film? We geven een kleine hint: ‘jouw favoriete meester’. Een PyjamaPartyKaartje kost € 3,50.

27 februari 2018 - ToffeFilmMiddag - Sing

Kom in de voorjaarsvakantie naar De Rietschoot voor een ToffeFilmMiddag met de superleuke film: Sing! En na de film zijn er activiteiten die allemaal met zingen te maken hebben, zoals het maken van je eigen muziekinstrument. De film wordt om 13.00 uur gestart. Kom jij ook dinsdagmiddag 27 februari van 13.00 tot 16.00 uur? De film wordt om 13.00 uur gestart. Het ToffeFilmKaartje kost € 3,50 en dat is inclusief een leuke middag mét limonade en popcorn.

24 oktober 2017 - MonsterFeest

Kom Griezelen! De school is nog maar net begonnen, maar wij zijn alweer bezig met iets moois te organiseren voor in de herfstvakantie. Dinsdag 24 oktober is iedereen van 13:00 – 16:00 uur welkom in De Rietschoot om te komen spelen of te helpen. Kom jij ook verkleed als monster? Kosten: € 3,00. Leeftijd: 5 – 11 jaar.

15 augustus 2017 - Waterpret

In de zomervakantie – 15 augustus 2017, 13:00 – 16:00 uur. Kosten: € 3,00. Dit is inclusief een broodje en wat drinken. Locatie: Op het grasveld naast de Rietschoot. Voor wie: kinderen vanaf 5 tot en met 11 jaar.

Helaas, helaas, helaas, helaas. De Zomerspelen gaan niet door deze zomervakantie vanwege gebrek aan aanmeldingen. We zijn blij dat nagenoeg al onze trouwe kinderspelertjes lekker met vakantie zijn, maar wij zien jullie toch wel graag terug bij de volgende Kinderspelen in de herfstvakantie. Voor nu: een hele fijne vakantie en veel waterpret.

25 april 2017 - Koning(in) van de Zeskamp

De ToffeFilmMiddag en Piratenspelen zijn nog maar net achter de rug en hupsakee Kinderspelen Koedijk heeft al weer een supertof kinderfeest bedacht: Ben jij de snelste koning of koningin van Koedijk? Doe mee op 25 april met de zeskamp op het voetbalveld naast De Rietschoot. Met o.a. een stormbaan van 27 meter lang, levend tafelvoetbal, kruiptunnels en vele andere spelletjes! Ook zal het schmink team aanwezig zijn voor mooie kunstwerkjes! Ben jij de snelste koning of koningin van Koedijk? Wij hopen natuurlijk dat alle kinderen weer met ons mee doen en er een leuke dag van gaan maken! Leeftijd: 5-11 jaar. Kosten: € 3,00.

26 maart 2017 - ToffeFilmMiddag

Weer een middag vrij en weet je niet wat je nu weer moet doen, met wie je kan spelen, of ben je je ouders echt wel een keertje zat? Kom gewoon zondagmiddag 26 maart naar De Rietschoot voor de ToffeFilmMiddag met limonade en popcorn! De film wordt om half twee gestart. Het ToffeFilmKaartje kost € 3,50. Kom jij ook?

21 februari 2017 - Piraten Spelen

Kinderspelen Koedijk heeft in de voorjaarsvakantie weer iets moois georganiseerd: Piraten Spelen. En wel op 21 februari van 13.00 tot 16.00. Als het weer het toe laat gaan wij een leuke buitenactiviteit doen. Mocht het slecht weer worden, dan wijken wij uit naar De Rietschoot. Albert Heijn de Mare sponsort met een lekker stuk fruit voor tussendoor. Wij hopen natuurlijk dat alle kinderen weer met ons mee doen en er een leuke dag van gaan maken! Leeftijd: 5-11 jaar. Kosten: € 3,00.

27 december 2016 - Zwaai de Kerstman Uit

27 december 2016, 13.00 – 16.00 uur. Leeftijd: 5-11 jaar. Kosten: € 3,00.

18 oktober 2016 - MonsterFeest

Kom Griezelen! De school is nog maar net begonnen, maar wij zijn alweer bezig met iets moois te organiseren voor in de herfstvakantie. Dinsdag 18 oktober is iedereen van 10:00 – 15:00 uur welkom in De Rietschoot om te komen spelen of te helpen. Kom jij ook verkleed als monster? Kosten: € 3,00. Leeftijd: 5 – 11 jaar.