Koedijks Cult’Uurtje: IRDEM

Helaas ontving De Rietschoot het bericht dat het optreden van Bangers & Mash op zondag 12 februari niet doorgaat. Reden daarvan is dat de gezondheid van zanger Lowie van Herpen dat niet toelaat. Alle bandactiviteiten voor 2017 zijn afgelast.

Gelukkig heeft Koedijks Cult’Uurtje een vervangend Iers programma kunnen organiseren: IRDEM

IRDEM is de afgekorte naam van IRISH DEMAND. ”Niet iedereen zal de grap snappen, maar wij vinden hem wel leuk”, aldus een der bandleden. De band bestaat uit een bont gezelschap dat elke vrijdagavond bij elkaar komt voor een biertje en een wijntje en ineens op het idee kwam dat drinken leuk is maar dat er vooral bij gezongen moet worden.

”De keuze viel op het Ierse repertoire dat door alle stadia van liederlijkheid nog steeds authentiek klinkt. Zanger-tenor- Bas De Way wordt begeleid door een keur van instrumenten zoals accordeon, viool mandoline, achtergrond zangeressen, basgitaar, twee akoestische gitaren en verschillende fluiten. Iedereen uit de band zingt de refreinen uit volle borst mee,en van het publiek wordt dat ook verwacht natuurlijk!

Door ons levens motto “GEZELLIGHEID KENT GEEN KWALITEIT” belooft het weer een gezellige middag te worden en IRDEM heeft er alvast veel zin in!