Koedijk Schoon

De Zandloper en De Rietschoot slaan de handen ineen in de strijd tegen zwerfafval in Koedijk. Gesteund door de landelijke organisatie NederlandSchoon, en de gemeente Alkmaar gaan we met een ploeg van ongeveer 62 leerlingen van basisschool De Zandloper de omgeving rondom De Rietschoot schoonmaken.

Wij willen graag dat onze sportvelden, scholen en wijken schoon en zwerfafvalvrij blijven. Plastic flesjes, blikjes en andere verpakkingen horen niet op de grond. Bovendien zijn deze materialen waardevol als grondstof voor nieuwe producten. Samen zorgen we dat flesjes, blikjes en andere verpakkingen worden opgeruimd en ingezameld. Dat leidt niet alleen tot een schone leefomgeving, maar ook tot een mooie beloning voor de deelnemende scholen en verenigingen.

Zie jij ook het belang van een schone leefomgeving zonder zwerfafval? Doe jij met liefde wat extra’s voor jouw buurt? Dan ben jij stiekem al een Supporter van Schoon! Samen staan we sterker. Met jou erbij kunnen we een nog groter verschil maken. Een schone buurt zonder zwerfafval geeft een gelukkig gevoel.

Waar: Koedijk
Wanneer: September, februari en juni (hou de website in de gaten voor meer informatie)
Kosten: Gratis
Contact: Frank Smit, De Rietschoot
Telefoon: 072 – 561 55 95
E-mail: scw@rietschoot.nl