MUSICALDAG (7-12 jr) Kerstfeest vier je samen

Hou jij van musical of wil je weten wat musical is? Doe dan mee met deze workshop! We gaan een korte musical maken over de klas van Phileine. Zij heeft ontzettend veel zin om naar school te gaan, want de juf heeft gezegd dat ze gaan oefenen voor de kerstpresentatie.

Phileine houdt heel erg van optreden en dit keer mogen ze op het podium en komen alle ouders kijken! Maar in de klas is nog niet iedereen in een vrolijke kerststemming. Er wordt veel ruzie gemaakt. Zo kunnen ze toch moeilijk ‘vrede op aarde’ zingen? Maar dan gebeurt er plotseling iets heel ergs en heeft iedereen spijt. Zou het nog goed komen voordat de presentatie begint?

We dansen en zingen liedjes uit echte musicals, van Kinderen voor Kinderen en een paar kerstliedjes die je misschien wel kent! Het toneelspel gaat dit keer over ruzie maken en het bijleggen. Hoe speel je dit geloofwaardig met je lichaam en je stem? Op deze dag gaan we ook iets knutselen. De musicaldag sluiten we om 15:30 uur af met een presentatie voor publiek! De workshop wordt gegeven door musicaldocenten Bertine Verbeek en Marlies van Winkel

  • Voor: kinderen uit de wijk van 7-12 jaar (vanaf groep 4)
  • Dag: Zaterdag 22 december
  • Locatie: De Rietschoot, Saskerstraat 22, Koedijk
  • Tijd: 10.00 – 16.00 uur
  • Docenten: Bertine Verbeek en Marlies van Winkel
  • Kosten: € 16,- inclusief lunch en limonade

Deze activiteit wordt gesubsidieerd door de gemeente Alkmaar. Betaling eigen bijdrage via Artiance: Je ouders krijgen na de vakantie een factuur thuisgestuurd. Als je de speciale vakantieworkshop ticket van de AlkmaarPas wilt gebruiken kun je deze met de factuur laten scannen bij Artiance, Canadaplein 3, Alkmaar.

Deze workshop wordt vanuit de gemeentelijke Cultuurcoach gelden gesubsidieerd. Dit betekent dat ook (of juist) kinderen of ouders met een laag inkomen welkom zijn.  Zij kunnen met hun Alkmaarpas op naam gratisdeelnemen.

(bron: stadskidsalkmaar.nl)  Klik hier om je in te schrijven
artiance-musicaldag-(7-12-jr)-22-december-de-rietschoot