Nieuw bij De Rietschoot: Kickbokslessen voor kinderen van 8 – 12 jaar

Kickbokslessen voor kinderen van 8 – 12 jaar

In februari begint Movin’ Gym Alkmaar Noord met kickbokslessen voor kinderen (meisjes en jongens) van 8 – 12 jaar in De Rietschoot. De bedoeling is om de kinderen op een leuke en speelse manier kennis te laten maken met deze sport. Met kickboksen leer je op een actieve manier met lichaam en geest bezig te zijn. Ze leren zichzelf verdedigen, worden weerbaarder en krijgen meer zelfvertrouwen. Tegelijkertijd leren ze hun eigen grenzen en die van een ander kennen en respecteren, en krijgen een stukje discipline mee. Tijdens de lessen is contact op het hoofd niet toegestaan.

Vincent Smeets van Movin’ Gym Alkmaar Noord heeft jarenlange ervaring in het geven van sporttraining aan en coachen van kinderen. Op het gebied van kickboksen heeft hijzelf jarenlang getraind op wedstrijdniveau. Uiteraard is Vincent Smeets in het bezit van een VOG.

Voor de kinderen zijn kickbokshandschoenen aanwezig. Het is verplicht om tijdens de training binnen handschoenen te dragen. Deze zijn ook gratis te gebruiken. U moet zelf zorgen voor sportkleding van uw kind. Een korte broek en T-shirt zijn het prettigst. Schoenen zijn niet nodig, er wordt getraind op blote voeten. Wilt u zelf handschoenen aanschaffen, dan kunt u dat eventueel via Movin’ Gym Alkmaar Noord doen.

Bij voldoende aanmeldingen starten de lessen op maandag 6 februari 2017 in De Rietschoot. Meld uw kind aan via: gymalkmaarnoord@gmail.com

De kosten van een losse les bedraagt € 4. Of maak gebruik van de handige 10-rittenkaart voor € 38. De lessen zullen voor een periode van 10 weken worden aangeboden, met uitzondering van de vakanties.

Voor vragen kunt u contact opnemen via telefoonnummer: 06 – 49 82 65 95 of stuur een e-mail naar: gymalkmaarnoord@gmail.com.

Wanneer:  vanaf maandag 6 februari 2017
Tijdstip:     16:00 – 17:00 uur
Kosten:       € 4 per losse les / € 38 voor 10-rittenkaart
Voor wie:   kinderen van 8 t/m 12 jaar

gym4