Nieuwe wandelactiviteiten vanuit De Rietschoot

Savitri van der Swaluw organiseert voor De Rietschoot af en toe wandelactiviteiten. Er zijn diverse soorten wandelingen mogelijk, afhankelijk van waar behoefte en vraag naar is. Wilt u gewoon een flink stuk doorlopen, of juist een rustige wandeling met informatie over de omgeving, een thema-, chakra-, stilte-, tai chi-wandeling? Voor onervaren wandelaars kunnen tevens kortere afstanden worden gelopen.

1e Wandeltocht: 19 oktober 2016

Vertrek:  vanaf De Rietschoot om 14:30 uur
Terug:     tussen 15:30 en 16:00 uur
Bijdrage: € 5 (is inclusief koffie met suikervrij gebak)
Route:     de twee vlotbruggen met bezoek aan de Sluistuinen waar wij koffie drinken.
Afstand:  5 kilometer

Inventarisatie belangstelling

Hoe wij de wandelactiviteiten gaan invullen staat nog niet vast. Om alles goed te kunnen organiseren willen wij graag inventariseren wat de behoefte, de wensen en belangstelling is. Dan kunnen wij de wandelactiviteiten afstemmen op de wandelaars. Oftewel, wij zouden het zeer op prijs stellen als u ons laat weten of u het leuk vindt om een keer mee te wandelen, hoe vaak, welke afstanden etc. Wilt u onze wandelinventarisatie invullen?

Interesse om zelf ook wandelactiviteiten te organiseren?

In de persoon van Savitri van der Swaluw heeft De Rietschoot iemand gevonden die wandelactiviteiten kan begeleiden. Wij zoeken tevens versterking omdat zij niet altijd in de gelegenheid is en niet op vaste tijden wandelingen kan organiseren. Wie lijkt het leuk om dit mee te organiseren? Wilt u onze wandelinventarisatie invullen?

Deelname is voor eigen risico.