Noodoproep Speeltuin De Jeugdhoek: tekort aan vrijwilligers

Waarom is speeltuin De Jeugdhoek zo vaak gesloten?

Speeltuin De Jeugdhoek vindt u in het hart van Koedijk, heel rustig gelegen tussen de huizen, de beste recreatieplek voor jong Koedijk en omstreken. De speeltuin is gericht op kinderen van 4 tot 12 jaar, met voor elk wat wils, zoals: minidraaimolentjes, minischommeltjes, een minitrapdraaimolen, ouderwetse draaimolen, kabelbaan, schommels, ringen, mega-glijbaan en als klap op de vuurpijl een klim- en klautertoestel.

Een prachtige speeltuin die elke dag open zou moeten zijn. Maar zonder genoeg vrijwilligers is De Jeugdhoek gedwongen om op diverse dagen te sluiten. Kinderen moeten veilig kunnen spelen, onder toezicht. Het aantal vrijwilligers is op dit moment zodanig laag dat de veiligheid niet te garanderen is.

De Jeugdhoek wil heel graag een mooie fijne en rustige speelplek voor de jeugd van Koedijk blijven zijn, maar heeft hiervoor vrijwilligers nodig. Kom jij een paar uurtjes in de maand ons team versterken? Heel graag! Geef je op en bel (06 – 81 33 38 30) of mail snel Viola Kok en maak veel kinderen blij. 

Een speeltuin hoort niet leeg te zijn, een speeltuin hoort vol te zijn met vrolijk spelende kinderen. Help mee!