Onderwijsstaking? Kom naar De Kids Cinema Club

Onderwijsstaking 31 januari

Zowel in het basisonderwijs als in het voortgezet onderwijs wordt deze donderdag en/of vrijdag gestaakt. De leraren vinden dat er sprake is van een ‘onderwijscrisis’ en eisen dat het kabinet honderden miljoenen euro’s investeert in meer loon en vermindering van de werkdruk. “In 2020 hebben 55 duizend leerlingen in het primair onderwijs geen leraar voor de klas en dit aantal loopt – als we niets doen – op naar bijna 240.000 leerlingen in 2028”, aldus de Algemene Onderwijsbond (AOb). In diverse steden, waaronder Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Maastricht, Groningen en Middelburg houden leerkrachten protestmarsen en manifestaties.

Niet naar school? Kom tekenfilms kijken!

Ben jij enorm fan van animatiefilms en tekenfilms? Kom dan vrijdagmiddag 31 januari gewoon naar de Kids Cinema Club in De Rietschoot. We draaien de tekenfilm The Secret Life of Pets

The Secret Life of Pets

Max woont in een appartementencomplex in Manhattan. Zijn leven als favoriete huisdier komt echter op zijn kop te staan als zijn eigenares een bastaard, genaamd Duke, mee naar huis neemt. Als blijkt dat het schattige witte konijntje Snowball een leger van verlaten huisdieren bijeenbrengt om wraak te nemen op alle gelukkige huisdieren, moeten ze hun ruzies even opzijzetten.

Overzicht

  • Wat: De Kids Cinema Club
  • Wanneer: vrijdag 31 januari 2020
  • Tijdstip: 14.30 – 16.30 uur
  • Kosten:  € 2,00
  • Leeftijd: 6-12 jaar